Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.379
- 5.013
- 1.043
Bizim Hatioğlu Depay'ı 8 numara sanıyor olabilir mi acaba?
İyi Depay atıyoy dediley bana?
- Hatipson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Hatioğlu Depay'ı 8 numara sanıyor olabilir mi acaba?
O salak chelseade forma giyemez zibilyon tane genç oyuncu var oradaDoue'yi Chelsea almis .
Kacan balik buyuk olabilir.
Chelsea taraftari seviniyor gelecegin sag bekini aldik diye![]()
Hakim-Jelert kanadı heyecanlandırdı üstadikili mücadelesi var, savunma bilgisi iyi diyorlar, tempolu
bu 3ü varsa yeter zaten
2 aydır bekliyoruz ve yaptıkları ilk transferi ''başımızın etini yiyordunuz alın size transfer hamınada mamınada'' der gibi kafamıza vurarak açıklıyorlar. Sizin gibi yönetimin abv. Tiksindirmek için itina ile her şeyi yapıyorlar.
alakayı cözemedım?2 aydır bekliyoruz ve yaptıkları ilk transferi ''başımızın etini yiyordunuz alın size transfer hamınada mamınada'' der gibi kafamıza vurarak açıklıyorlar. Sizin gibi yönetimin abv. Tiksindirmek için itina ile her şeyi yapıyorlar.
Avrupa'nın en potansiyelli 5 bekinden birisi Galatasaray'a geliyor ama kimsenin heyecanı yok. Bence bardağın boş taraflarını görüp kendinizi helak ediyorsunuz. Şurada anket yapıldı herkes bu çocuğu istiyordu ama herkes tutturmuş 2 ayda anca getirebildiler bula bula bunu mu buldular bu paraya mı aldılar... Bazen hatta çoğu zaman bizim Türkiye liginde oynayan bir takım olduğunuz unutuluyor. Buraya bir oyuncuyu kimse ha deyince getiremiyor.Jelert transferine kimse sevinemedi
Hem beklentiyi yüksek tuttular hemde kamp bitti artık insanları bekletmekten heves bırakmadılar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
persembe hareketli gececek
benden söylemesi