Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şurda bizim Türk topcuyu öldürsen o bölgeye koşmaz

Ziyech ile oynayacak olması büyük şans. Dubois hazırlık maçlarında sadece 1 ya da 2 kere pas açışı oluşturdu. Fazla adam olarak geldiğinde Ziyechin onu görmeme ihtimali çok düşük.
Aynı şekilde arkasını kapatacak fizik gücü de var.

Ben genel anlamda memnunum. Sorunlar belli daha az bonservis ve daha önce gelmesi gerekirdi. Bunun için de iyi yönetici olmak lazım.

Alf ile konuşmasını hatırlıyorum da yönetime gönderme yapan ses Dursun Özbek sanki

Kaç para kardeşim
min:

Hızlanma 16
Denge 15
Top kapma 15
Agresiflik 15
Pas 16
Uzaktan şut 15
Vizyon 17
Teknik 15
Özel yetenek 17
Güç 16

Profilinde bir 8 numara ?

( Diğerleri önemli özellikleri 13 aşağısı olmamalı. )

okan jelert i yarın koyda izleyelım allah rızası icin

Jelert'e çok ütopik bir para ödemedik bence. Ama, her şey normal seyirinde gitse ve başımızda daha becerikli insanlar olsa tahmin ediyorum max 6-7 milyona haftalar öncesinden biterdi bu transfer.
21 yaşında CL'de top class takımlara karşı iyi maçlar çıkarmış, oynadığı resmi maç sayısı yaşına göre bayağı yüksek, ülkesinin milli takım havuzuna girmiş birisi Jelert ve futbol enflasyonunu da hesaba katarsek çok kötü iş diyemem yine de. Bir de Doue mevzusunun yattığını da anladıklarında artık iyice tuttuğunu şey etme mevzusuna döndü iş...
Üstelik pek dillendirilmeyen bir konu da var: O da Türk kulüplerini yakaladıklarında bunlarda çok para vardır diyip normalde isteyeceklerinden de daha fazlasını istiyor artık takımlar. Jelert'i Fransa'dan sıradan bir takım istese belki de 4-5'e bitirirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt