Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun paraları bulunca kulübü MacBook Pro’larla doldurmuş

Hâlâ bonservis muhabbeti mi dönüyor ya? Bu muhabbeti en çok yapanlar da Cicaldau denen şeye 6.5m€ verilirken müthiş iş falan diyordu muhtemelen 😄

Çok maaş vermişiz

Valla 9 M ANORMAL para değil - 3 yıla taksitlendirmişiz 6 ayda bir 1.5M EU ödeyeceğiz.. ben çok sıkıntı görmüyorum

maaş olarak artış şeklinde değilde başlangıç maaşı bir tık daha az olabilirdi belki ama oda anormal değil.

5 yıllık kontratta 3üncü yılında 24 yaşında NET BEK porfiline gelirse zaten bu paraların üstüne pazarlanır çok rahat şekilde. o zamanad kimse 9 M esamesini okumaz...

bu dediklerim Köhn içinde geçerli - 2.5 -3 ayda forumun %50si sal gitsin diyorda bana göre iki bekte iyi potansiyele sahip şu an.

Wendelden vazgeçtik zaten.okan hoca en çok mc tominayi istiyor.fofana da mümkün o paralara

kopenhag daha fazla indirime yanasmazdi bence, hadi diyelim 500bin -1m euro dusurdun ama oyuncu 1 ay gec katilirdi deger mi? sampiyonlar liginde yapacagi bir assist cikartiyor parasini. gec bile kalindi, bir an once takima alisir umarim

Orta saha max kaç yas olmalı
8 milyon euro Köhn için iyi para, defansı 3. lig oyuncusu ile filan eşdeğer bir oyuncu. Bu paraya normal şartlar altında 2-3 milyon daha konulup çok rahat daha iyisini bulabilirsin ama bizimkilerin 1 sağ beki 1.5 ayda getirememesini düşünürsek yerine adam almadan sezona girileceği garanti gibi bir şey. O yüzden kullandığımız adamlardan herhangi birinin satılmasına karşıyım.
3.lig olmadığını siz de biliyorsunuz

2 katına aldık doue den diye yazan arkadaşım nasilsin. Sizler burada tatmin olacaksınız diye biri der tete min maaşı biz vereceğiz biri der 2 katına aldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt