Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wendel 20+5 e içim kıvrılıyor biraz yalan yok - maaşıda çok şişik herifin...

hücum özelliklerini beğenmiş olsamda TAM ihtiyacımız olan adam değil - gene de kötü oyuncu diyemem kesinlikle. Torreira'yı tamamlayan adam olarak göremiyorum zira onu... yoksa dikine top olayı falan en çok istediğim özellik OS için.

daha net adamlar bulunabilir

mesela Thuram / Fofana piyasaya girmiş adamlar bilinen. bunlara benzer 1 tık altlarıda denenebilir DÜŞÜK MAAŞ ile - bonservis olarak hakedene verilsin para tabi. Maaş x kontrat süresi denklemi çok önemli.

Jelert o yüzden gayet OK bir trasnfer bana göre.

25 ve yanında 4*5 20 kağıt da maaş, 45 milyonu hayatında 5 büyük lig oynamamış bir oyuncuya gömmek bu yönetim için bile salaklık.

Hojberg fofana gibi milli takım oyuncuları bile 15 milyona gidiyor.

Ciddi ciddi 20 mi veriyoruz üstüne pay? Yok yok olmasın. Madem bütçe o civarlar, illa iyi bir isim düşer bize.

Ciddi ciddi 20 mi veriyoruz üstüne pay? Yok yok olmasın. Madem bütçe o civarlar, illa iyi bir isim düşer bize.
pay belki sonraki satışta Kar marjından paydır

ama zaten 20M na gelen adam türkiyeden 20 M üstüne trasnfer yapmaz. çok deli bir detay değil düşününce.

Geçen sene solbeklerini 15e satmislar
Yav bu çocuğu dip fiyat 7-7.5’a falan verirlerdi zaten. Onun yerine at gibi taksit yapmışız faizine saysınlar.

Adamların altyapısından çıktığı için maaşı 100k’ydı muhtemelen. Kopenhag daha ne kadar 100k’ya oynatacaktı bu arkadaşı? Ozan’da bizden asgari ücret alırken Stutgart’a yıllık 1.8m€ gibi bir şeye gitmişti, iyi söğüşlemiş bu kafaya göre.

Maaşını artırmaya gerek kalmadi en azindan jelertin sonradan,kariyer sezonu nasıl olsa

25 ve yanında 4*5 20 kağıt da maaş, 45 milyonu hayatında 5 büyük lig oynamamış bir oyuncuya gömmek bu yönetim için bile salaklık.

Hojberg fofana gibi milli takım oyuncuları bile 15 milyona gidiyor.
bide Zenit yani , arabistan kafasında maaşlar dağıtılabilen ortam ... o konuda adama daha düşünüğünü teklifte edemezsin.

o yüzden total maliyet yükü çok fena yazılan çizilene göre .. bizi bozar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt