Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav herif rakip oyuncudan 15 metre uzakta piknik yapıyor. Defans yapamıyor değil, yapmak için uğraşmıyor bile. Ben her izlediğimde sinir krizleri geçiriyorum.
Kanattan bozma olmasının dezavantajını yaşıyor.
Çok çevik bir herif olmadığından beklentilerimiz kabak gibi ortaya çıkıyor.

Ofansif yetkinliklerini daha çok çalışıp geliştirirse kimse bu ne demez.

adam strasbourga bizim yazılan teklifimizle aynı seviyeye gitti - Strasbourg yani, tercihi öyle oldu.

bizimkiler tahminen taksitlendirme vs tarzı iş beceremediler orda yattı o transfer. trink istediler 6 yı %99 bizimkilerde "vermedi" (ya da artık nasıl hesap kitap yapıyorlarsa)
Tercihi CHELSEA oldu ki muhtemelen eveleyip gevelemesek Chelsea işi materyalize olmadan kadroya katacaktık

Yahut şimdi örneğin AWB fırsatı çıkacak muhtemelen, bonservisi 8-10m maaşı da 3m bandına düşse ciddi fark yaratacak bir oyuncuyu Jelert'ten 5-10m fazlaya almış olacaktın

Erkenden hareket edip Doue'yi ya da o şekil oyununa uygun gelecek vaat eden makul bir herifi kapacaktın ya da soteye yatıp AWB tarzı herifleri bekleyecektin

Bundan bir ay sonra Jelert'i şu paraya yine alırdın AWB düşmese

Wendel kariyerinde ne başarmış da 20 m ediyor ya

Sokucam beceriksizliğinize artık ha

2 senedir Rusya dışına çıkmamış yılda 10-15 skor katkısı verdi diye 50 m euro yükümlülüğe mi giricez

Zorla bana gidip Nevzat’ı dövdürecekler şimdi

erden timur'un varsa : wan bissaka 7.5 milyon euro bonservis

erden timur'un yoksa : jelert 9 milyon euro bonservis

neyse allah utandırmasın
Erden Timur olsa Doue malını yarım saatte uçağa atar getirirdi. Hiç öyle araya Chelsea’nin girmesine falan fırsat vermezdi. 1 ay önce bitmişti bu transfer.

Bunlar 1,5 ay uğraşıp kendilerini kepaze ettiler.

Erden başkanın elinde 25 milyon para olacak gider fofanayı getirmek icin elinden ne geliyorsa yapardı bunlar elin rus ligindeki 10 milyonluk adamına 25 veriyor.

Kanattan bozma olmasının dezavantajını yaşıyor.
Çok çevik bir herif olmadığından beklentilerimiz kabak gibi ortaya çıkıyor.

Ofansif yetkinliklerini daha çok çalışıp geliştirirse kimse bu ne demez.
O defansif zaafiyetleri sineye çekmem için ofansının prime R. Carlos filan olması lazım. Şu anda L. Carole kadar filan oynuyor.

Tercihi CHELSEA oldu ki muhtemelen eveleyip gevelemesek Chelsea işi materyalize olmadan kadroya katacaktık

Yahut şimdi örneğin AWB fırsatı çıkacak muhtemelen, bonservisi 8-10m maaşı da 3m bandına düşse ciddi fark yaratacak bir oyuncuyu Jelert'ten 5-10m fazlaya almış olacaktın

Erkenden hareket edip Doue'yi ya da o şekil oyununa uygun gelecek vaat eden makul bir herifi kapacaktın ya da soteye yatıp AWB tarzı herifleri bekleyecektin

Bundan bir ay sonra Jelert'i şu paraya yine alırdın AWB düşmese
tercih derken bizim transfer yatınca gittiği yer (fabrizio'ya göre chelsea ile alakası olmadan gitti strasbourgha )

herneyse ama ben menajer kafalarından yattığını düşünmüyorum doe işinin...öyle olsa Rennes ergen gibi kapak fotoğrafıyla dalga geçer hareketler yapmazdı kulüp olarak. taksit maksit kastırmışızdır adamlarda hayır demiştir.

olmuş bitmiş iş sonuçta çok kafa yormaya gerek yokta benim merak ettiğim bizde nakit sıkıntısı gibi druumlar var gibi duruyor ... ve bu anormal garibime gidiyor

Erden baba ikardiyi 10a
Ziyechi beleşe
Sançezi 9a
Toreirayı 6ya aldı

Cenk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu takımda ki tek güzel şey Erden Timurun geride bıraktığı

ama hep dediğim gibi güzel olan herşeyi yok edecekler bunların fıtratında bu var
bunu sadece futbola yormayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt