- 5 Ağustos 2009
- 4.427
- 3.960
- 2.223
Ne maçtı be. Ah be Rijkaard hocam
Vay be geçen zaman bak..
Bu maçta staddaydım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne maçtı be. Ah be Rijkaard hocam
O son ornegini anladim ama elma ile armut benzetmesi gibi olmus . Bizdeki potansiyel, gelirler, sponsor yatirimlari + taraftar kitlesi her turlu > > > Napoli. Yani bir markan var, lig olarak fark var elbet ama kulup olarak oyle bir fark yok. Para konusuna gelince, bizimkiler zaten ilk taksidi pesin versin adamlar para oldugunu gorecek. Geri kalan taksitler de her yil odenir orada bir problem cikmaz.
bizim açımızdan bakıyorsunuz olaya sadece.Böyle bir şey sonuçta bu zamana kadar olmamış , üstüne zamanında Napoli'ye geç verilmiş taksitler vs de var.Sadece bizim taraftan bakmayın olaya bütçenin çoğunu yaratacağın oyuncuyu kimse belli başlı garantiler olmadan vermez üstüne Napoli bizim potansiyelimizi inceleyip ''sıkıntı olmaz ya'' gibi bir düşünceye de girmez , herkes garanti ister burada.İlk taksidi peşin verebilsek zaten şimdiye biterdi diye düşünüyorum , bizimkiler şuan için oyuncu bizi istiyor diye en olası dışı seçeneğin peşinde koşuyor gibi duruyor.Burada ki 2 tane yapilan zaten ödemeyiz goygoyunu fazlami ciddiye aldin rtaş? Olmayan parayi nasıl teklif edelim kolaymi bu işler öyle, madem bu kadar kolay. Gidelim yamalin 1 milyarlik serbest kalma bedelini verecez diyelim nasil olsa ödemeyecez ya? tamamen Bunağın paranoyak ve kafasınin kirikligi başka bir şey değil. Ve kendi teknik direktoru dahil tüm avrupanin sövdügü bir adam zaten sadece biz takıldık kaldık sanki herife monaco gibi.
Eğer gelmezse eve gelip döverim seni olm sinirimi çıkartmam lazımhayırlı olsun
Günün ilk tweeti geldi, son derece iddialı!
Günün ilk tweeti geldi, son derece iddialı!
Şu saatten sonra kelebek kadar ömrü var, akşama kadar geldi geldi, gelmedi finito!Millet ne zar atıyor ya.
%50 şans.
Tutarsa peygamber ilan edilecek ahraz tayfa tarafından.
Tutmazsa boktaki sinek misali kimse hatırlamayacak bile.
Peygamber olmak için son derece yüksek bir yüzde. Kaybedecek bir şey de yok.
Bu riske değer.
En son o paylaşımı yaptım sonra telin şarj da bitti elektrikte gitti. Ne diyorsun yeni durum ne? Gelir mi gelmez mi?Osi kavusacağız olm
Morata mı? Git la bu mahalleden minnoş
Yedekleyecegi anca yusuf demir kadar olurBence yanlış olur. Morata Zaniolo kadar çok yönlü bir oyuncu değil.
Zaniolo santrfor, sağ açık ve on numarada rahatça oynayabiliyor. Üç mevkiyi de yedekler. Morata diğer pozisyonlarda o kadar verimli değil.
Tamam17 30 da hoca degil diyenlere gerekli cevabı vermiş sayın hocam konuşacakmis