Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra Osimhen‘i alamayan yönetim o koltukta bir saniye bile oturamaz

Sen bastan beri bu transfer bizim maddi imkanlarimizi asiyor deseydin kimse birsey diyemezdi

Ama sen aylardir hersey hazir, yeter ki oyuncu evet desin diye show yapip oyuncu evet dedigi halde transferi bitiremiyorsan defolup gideceksin

Bosuna Napoli‘ye kizmayin, bizim yönetimin bir bok yedigi cok belli. Kaynak, sponsor falan alayi yalan, hic birsey hazirlamamislar. Simdi de is ciddiye binince böyle meblaglarda en dogal sey olan teminati veremiyorlar.

Buda emoji manyagi oldu.

Emoji Laba

Sayfa 120.

Uyeler mod ve smodlardan rusvet mi aldi tarihi nobeti acmak icin

İlla benim 2-3 hafta minimum foruma girişimi yasaklatacak Napoli başkanı. Osimhenin gelişini ziyaretci olarak karşılamak istemedigimden wordde hazırladığım 20 sayfalık içinde noktalama işareti olmayan bol sifatli ve zarflı küfürümü masaüstüne kaydetip bekletiyorum. Süreç sonunda veda edebilirim dayanamayıp

İlla benim 2-3 hafta minimum foruma girişimi yasaklatacak Napoli başkanı. Osimhenin gelişini ziyaretci olarak karşılamak istemedigimden wordde hazırladığım 20 sayfalık içinde noktalama işareti olmayan bol sifatli ve zarflı küfürümü masaüstüne kaydetip bekletiyorum. Süreç sonunda veda edebilirim dayanamayıp
Hocam nobeti boşver gel yarışmaya :asd:

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Bankalar birliğinden çıkmadığı için teminat veremiyor şu an teminat verebilmek için 1.5-2 aya ihtiyaç var. Napoli'de teminat mektubu olmadan vermek istemiyor."
2.5 yildir 2 ayda bir cikmak uzereyiz zaten.

Sorun yok gibi.

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Bankalar birliğinden çıkmadığı için teminat veremiyor şu an teminat verebilmek için 1.5-2 aya ihtiyaç var. Napoli'de teminat mektubu olmadan vermek istemiyor."
Abv bunu görmemiştim

Okyanusu geçip derede boğulmak bu olsa gerek eğer doğru ise

o kadar para veriyoruz bonservise 3+1 nedir orası da bi garip

osi sanırım 30 umdan sonra kalmak istemiyorum gibi bişi istedi

Ata oguz forumun hakan delikanlı özlemini giderdi.o da hergun sneijder gelmez diyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt