Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.378
- 2.890
- 1.148
Ee mevzu ne o zaman ? Hadi bizim basini at cöpe fabrizio felanda dedi bu teminat isini. Bi isimizde arap sacina dönmesin be kardesim biktim ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana mitingi kaçta başkanımBelli ki iş olmuş detaylar konuşuluyo. Belki farklı alternatiflerde gündemdedir takas vs. Yani bu aptal medya bişeyler salıyo ortaya herkes düşüyo direk. Azcık sabır
Dun gece yazmış idim benTeminat olayı, Buchi yalanlamış. Blöf olarak atmışlar. Space yayınında Buchi ile dmleşmiş biri ondan haber almışlar.
Napoli başkanı fazla para koparmaya çalışıyormuş
Sen gel bişeyler ayarlarızAdana mitingi kaçta başkanım
Son prosedürler muhtemelen..Belli ki iş olmuş detaylar konuşuluyo. Belki farklı alternatiflerde gündemdedir takas vs. Yani bu aptal medya bişeyler salıyo ortaya herkes düşüyo direk. Azcık sabır
Tamam işte 15 peşin veriyoruz.herif 20 -25 istiyoDun gece yazmış idim ben
Kiralık + zorunlu satın alma garanti bonuslarla toplam 30 milyon euro + satıştan pay sanırım Orkun'da senelik 5 milyon alacakmış.Orkun kiralık gelecek herhalde.hic bi sekilde detay girmediler
Here we go olmadan gelirse taşlanacagi erteliyor olum gezme degil ki mevzuİtalya güzel ülke, tadını çıkarsın ua