Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.053
- 36.562
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam 4 saat önce teminat hazırlanıyor dedi.
A spora baglansa simdi yine farkli bir sey de 3.yedeKicina tekme basilmaliNico kalsın yaw, tatlı cocuk
Güvenmeyelim de 3-4 saat içinde farklı şey de söylemez insan.Emre kaplana güvenmeyi ver bir zahmet reisA spora baglansa simdi yine farkli bir sey de 3.yede
15 getirsinler tek kelime etmeden götursunler. Ustune biraz koyup malick diouf muydu slavianin sol bekini alalimJacobs'un Milan'a 12-14 civarına satılmasına nasıl bakarsınız? Sağlıklı bir Jacobs, CL'de bize çok lazım defansif olarak özellikle.
O yüzden güvenme diyorumya zaten nedeni tam olarak bu. 5 defa sorsan ne oldu bu is vs diye herif 4 unde farkli farkli hikayeler anlatir sana 5.de başa bile dönebilir.Güvenmeyelim de 3-4 saat içinde farklı şey de söylemez insan.
3 maça söversinzaniolocuyum ben buyum bu kadarım
İlkay’ı transfer edersek 10 numara posizyonunda beraber oynarlarzaniolocuyum ben buyum bu kadarım
alt yapıdan gareth bale çıkarmışız
Bu vasfield kendisini ne zanio lozaniolocuyum ben buyum bu kadarım
3.forvet olarak çagrı dursun rotasyonda iste birde oraya birini almaya gerek yokPeh her sezon basi biri pohpohlanir. Sezon icinde aldigi sure totalde ziraat dahil 22dk olur. Eger hic oynatma dusuncesi yoksa hocanin derhal kiralanmali veya satilmali opsiyonu bizde olmak uzere tabi
Sicakta uyumak zor olacak dogrudurBu gece uzun olacak gibi
Derdin ne acabaKandirdilar bizi nah olur trsnsfer