Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.129
- 2.830
- 2.088
Bu arada Orkun’un yaptigi delilikten sonra, Hakan’in Inter’i futbolu birakirim diye tehdit etmesi lazim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

]
[emoji6
]][emoji6
][emoji[emoji6
]
]
" data-quote="Orçun Sözer" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Kendini ispatlamış bir kaleci sonuçta. Ama son dönemi biraz sıkıntılı gerçekten.İzleyenler çok iyi diyo ama ben geçen seneki formunu beğenmedim.alabiliriz oyuncu isterse
Bunları Napoli'ye 75'in üstüne hediye olarak verelim, teminat işinden vazgeçsinler.hadi iyi geceler
yusuf
jelert
nelson
cuesta
frankowski
köhn
yarın kalktığımda bunları görmek istemiyorum
Musleranin gelişi gibi başlarsa efsane olurKendini ispatlamış bir kaleci sonuçta. Ama son dönemi biraz sıkıntılı gerçekten.
Kohn de fizikli ve atlet yalniz.Abi boy 1.90 solbek için iyi değil yavOyuncu 3'lü bekiymiş yorumlara baktığımda bizim Köhn tarzı onun biraz daha fiziklisi imiş. Defans konusunda hiç güven veren biri değil diyorlar.
15 bonservis 11 maaş, Avrupadan bu teklifleri göremez saçma sapan bir maaş biz mertensi 3-4m ye oynattıkAsensio kesin gitti mi yaw. Bence en azından Ağustos'u beklemeli o seviye bi herif. Ne işin var Fb'de Fb sana aynı teklifi hatta daha fazlasını bi ay sonra da yapar
Tam değil bekletiyor fbyi yedekte sanırsamAsensio kesin gitti mi yaw. Bence en azından Ağustos'u beklemeli o seviye bi herif. Ne işin var Fb'de Fb sana aynı teklifi hatta daha fazlasını bi ay sonra da yapar
fbnin 2 yıldır can sıkan ilk transferiAsensio kesin gitti mi yaw. Bence en azından Ağustos'u beklemeli o seviye bi herif. Ne işin var Fb'de Fb sana aynı teklifi hatta daha fazlasını bi ay sonra da yapar
Inter ve milani bekliyorAsensio ne vizyonsuz adammışsın lan dana
Ne acelesi var15 bonservis 11 maaş, Avrupadan bu teklifleri göremez saçma sapan bir maaş biz mertensi 3-4m ye oynattık
Benim neredeyse her Fb transferine canım sıkılıyorfbnin 2 yıldır can sıkan ilk transferi
Tescilliler ön eleme oynayacak o yüzden bastiriyorlarAsensio kesin gitti mi yaw. Bence en azından Ağustos'u beklemeli o seviye bi herif. Ne işin var Fb'de Fb sana aynı teklifi hatta daha fazlasını bi ay sonra da yapar