- 12 Haziran 2015
- 36.209
- 31.899
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman kap bildirimlerini gece 3-4 gibi yapıyorlardıELANO DA YOKDUM qece miydi qelişi
Evet. Yanlış hatırlamıyorsamELANO DA YOKDUM qece miydi qelişi
Uğur'a ne bakıyorsun üstad yaw, haberci olarak kabul edilemez zaten o. YorumcuOlumlu hava ile olacak iş değil bu.
Islak imza alınmadıysa süre de doldu opsiyon için yarın kalktığımızda hop biz uzattık 75’i de kabul etmiyoruz derlerse kalırız dımdızlak.
Bir protokol imzalandıysa 75’i garanti eden bizim için o zaman tamam derim.
sabah webaslanda okuduydumEvet. Yanlış hatırlamıyorsam
Sen musabıda geçtin ahb o arıyor tarıyor bi şekil olumsuz haber yağdırıyordu ama ortada bir şey oluyordu dandikte olsa. Sen ortada haber yokken olumsuzluk senaryoları yazıyorsun yavYiyemeceği lokmaya girmeyecekler.
Osi, elinden geleni yaptı, Solo il Gala dedi. Ekonomik sorunları aşamayan yönetim eleştiri odağı olur.
Ama neyse ya, bakalım belki olacak bu iş.

Yok ya onun için demedim zaten.Uğur'a ne bakıyorsun üstad yaw, haberci olarak kabul edilemez zaten o. Yorumcu
Bu arada alıp hiç yararlanamadık adamdan, oynatmaya tenezül etmediler, Lincoln gibi ilk maçtan bir füze çaktıydı sonra oynatılmadı.ELANO DA YOKDUM qece miydi qelişi
O zaman türkspor muydu neydi adını unuttum bir site vardı gece açıklıyordu bizim transferlerisabah webaslanda okuduydum
Bende kap bildirimine baktımda saat yazmamışlar, arşiv verisi olduğu için taşındığı saate göre gösteriyorFLAŞ! FLAŞ! Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı Yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. Elano ile yapılan sözleşme, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden duyuruldu.
28 yaşındaki Elano, orta sahada hücuma yönelik görev yapabilen, her iki ayağına da hakim, uzaktan etkili şutlar atabilen ve gerektiğinde orta sahanın farklı mevkilerinde oynayabilen bir isim.
Mevkisinde Kaka, Ronaldinho, Diego, Juninho gibi isimler olmasına karşın tam 35 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Elano, 6 gol kaydetti.
Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu, Manchester City'den önce Shakthar Donetsk ve Santos takımlarında forma giydi.
Galatasaray.org'da yer alan duyuruda Brezilyalı yıldızın, Cuma günü İstanbul'a geleceği bilgisine yer verildi.