Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB'den çıkarsak hiçte Bjk ile aynı durumda değiliz
Zaten daha iyiyiz dedim yahu.

Dediğim tek şeyi söyleyeyim, Orkun'a 5+25 verdikleri için ceza almazlar, cezalık durum olsa 75 bons verecek bize de olur idi, daha iyi durumda olmamıza rağmen. Daha iyiyiz ama sonuçta borçları kapatmış bir kulüp değiliz.
Yoksa Bjk ile aynıyız demedim, lütfen.

Bence Bjk'nin hayvan gibi gaza gelip yarın yokmuş gibi harcama yapması çok olumlu. Siyaset tarafından da gazlandıklarını düşünüyorum

TMSF'ye devredilir sonra da özelleştirilir. İlk sahipli büyük olur. Bjk için en iyi senaryo da birilerinin oyuncağı olmak zaten

Heis bir Türk kulübü de gidip 75 veremez mantıken yaw. Bu konuların TR'de geçerliği yok ya, halloluyor bir şekilde limit mimit vs gösterimlik sadece

Asıl sorun, doğru yönetilemezse uefa binecek tepeye
Tamamen örnek biz bu dönem Sane, Osimhnen, İlkay, Sommer, Ahmetcan(kiralık opsiyon), genç bir sağ bek(kiralık-opsiyon) ile alsak. Bonservis olarak Bjk bizimle aynı parayı harcamış gibi bir şey olacak sadece maaş konusunda biraz daha fazla veriyor olacağız. Fb'ye girmeye gerek yok geçen sene bizden fazla harcadılar bu senede bizden fazla harcayacaklar. Fb gelir olarak bize yakın ama Bjk ciddi altta kalıyor. Daha yeni ceza aldı Bjk 900 bin euro bir limite uymadığı için.

Tamamen örnek biz bu dönem Sane, Osimhnen, İlkay, Sommer, Ahmetcan(kiralık opsiyon), genç bir sağ bek(kiralık-opsiyon) ile alsak. Bonservis olarak Bjk bizimle aynı parayı harcamış gibi bir şey olacak sadece maaş konusunda biraz daha fazla veriyor olacağız. Fb'ye girmeye gerek yok geçen sene bizden fazla harcadılar bu senede bizden fazla harcayacaklar. Fb gelir olarak bize yakın ama Bjk ciddi altta kalıyor. Daha yeni ceza aldı Bjk 900 bin euro bir limite uymadığı için.
Ben işin ekonomisinde değilim çok, süreci takip edelim, izleyelim.

Zaten vakıf olduğum konu değil, sadece Orkun'a verdikleri para da taksit vs ise belki limite uydururlar gibi düşündüm, illa ceza almazlar yani. Bildiğimden değil, yorum sadece.

IMG_3974.webp

Teminatlar gelecek

Uçaklar inecek

Çıldırmalara hazır olun..

Osimhenle karşılık göbek atan dayı napıyor acaba en son parmakları kaptırmıştı maalesef. Havalimanında gelişte yine bir karşılıklı oynamaları iyi olurdu

Yalnız fatih hocaya büyük haksızlık yapılmış milanda.herifin takimi 5 atmis forentinaya memnun değiller it sürüsü

Gary Jacob iyi kaynak

Yani Trossard da baya iyi transfer olur bana göre

Fakat €23m bonservis €8-10m maaş üç yıllık sözleşme 30 yaşındaki bi kanat oyuncusu için hayvan gibi tuzlu

Yine de Trossard bence Fb'nin bu yaz alabileceği en iyi topçu

Gary Jacob iyi kaynak

Yani Trossard da baya iyi transfer olur bana göre

Fakat €23m bonservis €8-10m maaş üç yıllık sözleşme 30 yaşındaki bi kanat oyuncusu için hayvan gibi tuzlu

Yine de Trossard bence Fb'nin bu yaz alabileceği en iyi topçu
Kiralık oyuncuya 20 25 verdiklerine göre, yine yapmazlar diyemiyorum yaw

Ben işin ekonomisinde değilim çok, süreci takip edelim, izleyelim.

Zaten vakıf olduğum konu değil, sadece Orkun'a verdikleri para da taksit vs ise belki limite uydururlar gibi düşündüm, illa ceza almazlar yani. Bildiğimden değil, yorum sadece.
Ceza TR'de almayabilirler ama işler istedikleri gibi gitmezse Uefa'dan ceza alabilirler daha yeni 900 bin euro ceza aldılar. Cezayı direk men olarak falan değil transfer kısıtı vb gibi şeylerde olabilir. Bu Orkun'a verdikleri para ile olmaz zaten onu bu şartlara yakalamışken almamaları hata olurdu zaten. Bundan sonrasını görmek lazım onlarda zaten dikkat edersen zorunlu satın alma ile alıyorlar yani belki de gelecek sene transfer yapmayıp o senenin bütçesini bu seneden harcıyor da olabilirler.

Bu Canaydın ve Mustafa cengiz mezarında rahat yatıyor mu acaba?
Gece gece yine imparatora üzüldük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt