Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış satılıp yerine Zaniolo monte edilecek gibi bir hava var kulüpte sanki
Barış satılırsa Eren Dinkci'yi alacağız bence. Barış'ın yerine Koman ve Sancho yazanlar var ama ben sanmıyorum. Öyle bir durumda 11 olarak Yunus- Sane düşünüp Sallai, Eren D, Ahmed ile yedekleyeceğiz.

barış, yunus, torreira, sanchez, osimhen, icardi, lemina

isterlerse 20 transfer yapsınlar geçmişten miras almadan şu kadro kalitesine ulaşmak mümkün değil

daha saneyi yazmadım bile

siz bakmayın asensio bizim yunusun yarısı kadar top oynasın tapınmağa başlarlar, orkun iyi topçu ama önce torreira kadar iş yapsın

barışın takıma verdiği katkıyla kıyas edilecek biri zaten yok

bizim işimize bakıp sane, osimhen gibi direkt avrupada fark yaratacak oyunculara gitmeye devam etmemiz lazım, yoksa her kurumu fenere peşkeş çekilen ligde bile bize rakip olabilecek bir güç yok

Şov yapacaklarına bu gün görüşme saat kaçta gibi bilgi vereceğine olaya bak. Gazetecisiniz siz ya beyler işiniz foto çektirmekten çok bilgi almak olmalı ya.

Son düzenleme:
Burhan önce haber versin sahadayız felan diye artistik yapacağına adam gibi bilgi versin.

Barış satılırsa Eren Dinkci'yi alacağız bence. Barış'ın yerine Koman ve Sancho yazanlar var ama ben sanmıyorum. Öyle bir durumda 11 olarak Yunus- Sane düşünüp Sallai, Eren D, Ahmed ile yedekleyeceğiz.
eren tanıdığım bi topçu değil ama trossand gelse hayır demezdim arsenal'den gelen topçular bizde parlıyor

sekistas irfancanı istiyormuş
Alırlarsa kendiler için çok iyi ekleme olur. Diğer kanada da hızlı uçak gibi bir oyuncu ile iyi iş yaparlar. Fb hiç kullanmadı geçen sene oysa Asensio tarzında oyuncu bunu kullan Asensio'ya verdiğin paraya hızlı, koşucu yetenekli bir kanada vermeleri onlar için daha doğru olurdu.

4 gündür başka tüm işi gücü bıraktık hadi artık çözün şu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt