Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.200
- 36.696
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teminat mektubunun Napoli'ye ulaşmasını daha ulaşmamış. İtalya'da uzun sürüyor bu işlemler diyorlar teminat mektubu işi biraz uzun sürebilir.Gündeme yine uzak kaldım oldu olacak havası devam ediyor teminat mektubu da çözülmüş anladığım, bu kez ne bekliyoruz?
O konuya tepkiye empati yapabilirimde herif chelsea efsanesi, bizim degil. Oyle bir faktorde var gunun sonunda.mou iliskiside oradan zaten.herif utanmadan bize iftira atan mou için dear gs fans diyerek açıklama yaptı yav içinde tut konuşma babanı, o biatlar fbde olur
Hey Allahım bu Napoli de tam şey yani koskoca kulübüz napicaz yalan mi söyleyeceğiz bunun sağlandığı bir sekilde ispatlanabiliyordur eminim PTT'yi beklicez valla bizim başkan da deli olsa Osimhen'i Eylül'de 40 milyona filan alırız bu aranmalarına karşılık ama taraftar müsade etmez buna. Oyuncu bizi istiyor havan civan kime yani el mahkum satican veya çok sevdiğin parana -100 milyon yazarak devam edicen hayatına çok görmek isterdim deliliğini o zamanTeminat mektubunun Napoli'ye ulaşmasını daha ulaşmamış. İtalya'da uzun sürüyor bu işlemler diyorlar teminat mektubu işi biraz uzun sürebilir.
ŞL'de çekip Juventus tarifesi uygulamak lazım. Havaalanından maç bitiş düdüğüne kadar hissedecekler gerginliği.Osimhen'i alalım ve Allah bir daha Napoli'yle ticaret yapmayı nasip etmesin. Bu neymiş be kardeşim. 70-75 teklif edip sefil olduk kaç gündür.
Opup basimiza koyalim demiyorum ki yavNe alaka yaw
Emre belözü de savunuruz böyle attığı goller uefa kupasındaki emeği falan
Cicibabası bizim camiaya MAYMUN dedi bu adam mou öyle bişey yapmaz yaee falan dedi direkt taraf oldu. En azından tepkisiz kalsaydı şimdi gs tarihinden silinmeyecekti, kendi bilir.
şekerleme sever misin azizimmm