Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.489
- 58.740
- 3.383
Bence de iş olumsuza döndü artık maalesef bugün bitmeliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu ne istiyorsa o olur Araplar bile 3 taksitle alabiliyordu.Ya herif bizi beklemek zorunda mı ?
Man Utd şak diye ödüyorum dese osimhene 15 teklif etse anında uçağa atlar gider
5m Euro için arkasından bakakalır izleriz
Olan osimhen ve bize olur. Bu şerefsizden çok biz zararlı çıkarız.Kendi bilir Osimhen'e o kadar maaş veriyorlar bütçelerini zora sokuyor 2 sene oturur sonunda yine gelir.
Forvet arıyorlardı her gittikleri forvete teklif yapıp suyu karıştıracaksın.
Atara atar, gidere gider...
@Alper Altun amirim de yazmış, yokmuş o ihtimal artık. Double enayilik o zaman.Al olayi kaldimi ki?
Yok işi yokuşa sürüyor Napoli başkanı zaten bununla ünlü biri süreç uzayacak bundan sonrasını göreceğiz.Ben bos hurafe yapiliyor gibi dusunuyorum birazda. Oyle yatti modu olsa drogba bilmemne oyle paylasim yapmaz.
Etkilesim krizi bence biraz is
Kadroyu tamamla parayı harca en son kiralık + zorunlu opsiyonla işlerine geliyorsa versinler.Olan osimhen ve bize olur. Bu şerefsizden çok biz zararlı çıkarız.
Masadan kalkmak demek Osimhen'i ortada bırakmak demektir.masadan kalkmak da bir seçenek tabiki ama iki tarafın teklifi birbirine bu kadar yakınlaşmışken, 200 mluk bir proje 5 m için iptal olmaz bence. (olmamalı).
Bizim böyle bir risk alacak durumumuz yokOyuncu ne istiyorsa o olur Araplar bile 3 taksitle alabiliyordu.
Arsenal Gökereş için 4-5 taksitle 70 üstüne çıkmıyor o bile iptal olabilir.
Kimse 75 m vermez verse bile Osimhen gitmez.
Olan Napoli'ye olur forvetsiz kalırlar üstüne maaş bütçesini kaplar kendileri bilir.
Sabah da dedim 70e dusurup nakiti yukselttik herhalde ama yemediYa birader 75ten 70e niye düşüyosunuz zaten manyak mısınız heralde kabul etmez adam