Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.868
- 4.404
- 1.788
Napoli baskani adilik pesinde, taksit teminat bahane. Real bile sözlesmesi sezon sonu bitecek herife 75m vermez. Keriz bile vermez... öpüp basina koysun dangalak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 2 saatteki gelişmeler nedir.boş laf, patladılar işte adamlar 75 istiyor bu belliydi çelik çomak oynadılar istediği anda teminat hazır olsaydı reddemeyecekti, hazırlıksız yakalandılar adam şimdi istedikçe istiyor, 2 taksiti ayarlasak bu sefer hepsini isteyecek hepsini verecek noktaya gelsek 90 isteyecek kucağa aldı bizimkileri,
şuan geri çekilmek en doğrusu ama sıçıp batırdılar
Bu işin çözümü Napoli başkanına suikast düzenlemekten geçiyor.
Dövüp gelsinler, ortadan ikiye bölsün bunak götüYa adam alenen bize satmak istemiyor. Dediği son şartları da yerine getirsek, bu sefer "vazgeçtim hepsini peşin verin, alın" der.
Osimhen'den sonra Sörloth falan kesmez.ben şuan başkan olsam gider sorloth'a 25 30 sıkar alır geçerim ama osimhen bizi istediği için elimiz kolumuz bağlı kralı üzmek olmaz
Ne yapsın abi kavukçu herif totoyu mu ortaya koysun kulübün bütün imkanları seferber oldu ne verdiysek kabul etmiyor şeref yoksunu herifHangi yuzle gelecek acaba abdullah bey

anasının şeyi oldu rtaşson 2 saatteki gelişmeler nedir.
noldu iptal mi oldu transfer
osimhen'den sonra kimse kesmez zaten ona yapacak bişey yok ama olmazsa mecburen biri alınmak zorundaOsimhen'den sonra Sörloth falan kesmez.
İşte onu diyemez, peşin İtalya federasyonuna yatırır ana avrat küfür ederiz öyle geliriz. Serbesti zaten 75Sıkıldım harbiden dediklerini kabul etsek bu seferde peşin getirin diyebilir bu it oğlu it
Bekleyecez ozaman dönem sonuna kadar. Napoli kapimizi caldigina 5 taksit 55m isinize gelirse diyecez. Ya herro ya merrobu haber doğruysa bu iş olmaz adam satmak istemiyor demektir ne demek 2 taksit araplar bile 3 taksit veriyodu