Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukcu bari kaleci isini hallet!!!!

Osimhene de sor eger bizi beklerse dönem sonunda seni kesin alacaz. Napolinin it baskanina blöf yapmamiz lazim de cik gel anasini satayim

25 keş 25+25 iki taksit yapalım bitsin bu çile taraftarda üstüne düşeni yapsın storedan alışveriş yapalım yada bi hesap numarası versinler herkes bişey atsa dünya para birikir

Jakobs ve frankonun total 17 m zorunlulari odendi mi?

-17 M ile basladik biz yaz transferine cunku

Ya benim anlamadığım biz taksitli 70 vereli 7-8 saat oldu bu adamlar niye bunu saatler sonra reddediyo anında reddedin o anda halledilsin kardeşim

En azından teminat mektubu kısmı çözülmüş.
5 milyon kısmı da bi şekilde orta yol bulunur.
OE taksit kısmını nasıl çözecez.

Başıma ağrılar girdi, bir olumlu bir olumsuz haber okumaktan. Zaman kaybediyoruz. İtibar kaybediyoruz.

Ben yonetici miyim ? Osimhen'i alacağız diye artistlik yapan yoneticiler bulacak o parayı yada istifa edecekler.
Dostum osimheni alacağız demediler almak için tüm şartları zorlayacağız dediler.
Zorladılar mı? Evet. Ne yapalım 45 milyon euro cash verip sonra da sokuk limit için 2 tane de oyuncu mu satalım. Osimhenle kapatalım transferi.

Arapların bile 25 milyon ilk peşinat ile teklif götürüp kabul edilen bir transfer bu.

Ver 75 i al gel yaaa, onur gurur meselesi oldu. Tüm dünya gündeminde 1 numara oluruz. Böyle reklamı milyar versen yapamazsın. Gerekirse bons elinde 2-3 oyuncu alır devam ederiz, iskeletimiz sağlam.

Osimhen'i TOP 20 takımdan biri alacak olsa Nisan'da alırdı o iş yaş. Ne 70-75 veren var ne de +10 maaş.

Araplara gidecek olsa Osimhen 1 ay önce giderdi, yeter ki dik dursun.

Napoli bizden daha muhtaç.
Napoli muhtac falan degil. Deli bir başkanları var. Normal biri olsa 100 milyonluk oyuncusunu gecen sene Turkiye ligine kiralık gönderir miydi ? Galatasaray'dan istediği parayı alamazsa bu senede baska bir takıma kiralık gönderir, muhtemelen Premier lig'den bir takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt