- 4 Ağustos 2009
- 90.349
- 71.325
- 5.188
Bülent T. 10u diyorVallahi yapmiyorum cidden bu sefer saka giciklik felan degil italyanlar bile yok 15 yok 10 diye kafayi yaktilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent T. 10u diyorVallahi yapmiyorum cidden bu sefer saka giciklik felan degil italyanlar bile yok 15 yok 10 diye kafayi yaktilar
Hergun başka bisey söylüyor onu diyorumOlumlu değilmiş ki yine yaw![]()
kim istedi anlamadımYa söyle söylim bu tuhaf araplarla anlasip birden 5 m fazla istedi diye transferi yakmisti gecen sene .d
İkisini de ucuzken bulmayı yeğlerim
Osimhen gecen sene bize gelmeden önce araplarla anlasmisti. Napolide anlasmisti bir anda 5 m fazla verin dedi. Araplarda görüsmeyi terk ettikim istedi anlamadım
Sevmesem senle uğraşmam sergie yaw nazımızı çek birazcıkHergun başka bisey söylüyor onu diyorum
Niye köfteyi cakmiyosun bi türlü
Hakkı devrim nerde
@Keramettin TANRIVERDİ aha burda.abi bu ata beni kuşum aydın yaptı
ama tamam bırakıyorum goygoyu artık Ha ben salakmışım (kusum aydin agzi ile) ondan anlamadimSevmesem senle uğraşmam sergie yaw nazımızı çek birazcıkama tamam bırakıyorum goygoyu artık
![]()
Bu dediğini de ben anlamadım suanHa ben salakmışım (kusum aydin agzi ile) ondan anlamadim
Clde real gelsin
Aynen öyle. Morata gibi bir ismi ancak Osi gelirse bırakırız.
yahu almayız olur biter. ne hali varsa görsün. arap mevzusunu hatırlamıyorum amaOsimhen gecen sene bize gelmeden önce araplarla anlasmisti. Napolide anlasmisti bir anda 5 m fazla verin dedi. Araplarda görüsmeyi terk etti