- 3 Temmuz 2012
- 137.022
- 82.840
- 5.198
nöbetim gasp edilmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nöbetim gasp edilmiştir
Şirketlerde limitlerde bloke olur. 100 milyon kredi limiti olan yerde 5 milyon teminatın varsa o 5 milyonu kullandırmazlar biraz sınır koyulur. Bizde bir şey olmaz.Nasıl neyi değiştiriyor tam olarak? Sonuçta sen yine ödeme planına göre ödeyeceksin aslında parayı.
çok biliyonŞirketlerde limitlerde bloke olur. 100 milyon kredi limiti olan yerde 5 milyon teminatın varsa o 5 milyonu kullandırmazlar biraz sınır koyulur. Bizde bir şey olmaz.
3 yıldır şampiyonlukta var olan sol stoperimiz ve milli takımımızda da banko oynayan Abdülkerim bile o kadar maaş almıyor.
Osi işi olmuyor dostm10-15 dkya açıklanır osi bi öncekinde açıklanmaması allahın emriydi
İlk sezon ciddi bir sakatlık yaşadı. Sonrasında iyi bir dönem geçirdi ama tekrar formasını kaybetti. Kötü bir oyuncu demiyorum, potansiyeli de var ama şahsen 2.5 milyon maaş vermem. Eğer amaç yerli bir yedekse, Ozan Kabak hem daha ucuz hem de altyapı listesine yazılabiliyor. Hollanda doğumluyum, yani Ajax maçlarını yakından takip ettim.Ahmetcan'ı hakkıyla izleyen tek 1 kişi var mı?
Ajax'a gittiği dönem bile 10-15 maç oynamış bir adamdı, neye göre istiyorsunuz anlayamıyorum
benim stabil şuantwitler neden açılmıyor bende beyler
Burdan dönme ihtimali yokOsi işi olmuyor dostm
Bizde teminat veriyoruz olmçok biliyon
Sakatlık okay ama sonraki 2 senede 20 maç ilk 11 oynamış sadece ve sıklıkla üçlü de oynuyorlardıİlk sezon ciddi bir sakatlık yaşadı. Sonrasında iyi bir dönem geçirdi ama tekrar formasını kaybetti. Kötü bir oyuncu demiyorum, potansiyeli de var ama şahsen 2.5 milyon maaş vermem. Eğer amaç yerli bir yedekse, Ozan Kabak hem daha ucuz hem de altyapı listesine yazılabiliyor. Hollanda doğumluyum, yani Ajax maçlarını yakından takip ettim.
Normal şirketlerin banka limitlerinden bahsediyorsun o tamam da Tff veya Uefa limiti konusunda nasıl bir etkisi olur? Normalde baktığımızda ödeme planı değişmediğinden onlara bir etkisi olmaması lazım gibi geliyor bana. Tabi bilmediğimiz bir çok detayda vardır.Şirketlerde limitlerde bloke olur. 100 milyon kredi limiti olan yerde 5 milyon teminatın varsa o 5 milyonu kullandırmazlar biraz sınır koyulur. Bizde bir şey olmaz.
benim stabil şuan
Eğer bu iş huzur içinde çözülmezse bu forumdaki önce kendimi sonra herkesi banlar kapatırım
Kerem denen kepaze herif 1 an önce çubuklusuna kavuşsunAhmetcan falan kovalayacağımıza neden Ozan Kabak'ı denemiyoruz anlamış değilim
Hatta arttırıyorum, Aktürkoğlu'nu kiralamayı denemeliyiz
Ne kadar yerli o kadar iyi arkadaş, bu iki isim de kaliteli. Neticede 11'e değil rotasyona girecekler. Apo ya da Sanchez'e bir şey olsa yedekten girecek adam Cuesta