- 3 Temmuz 2012
- 138.489
- 87.215
- 5.338
herifler biizm taraftar baskısından yıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leş hesaplarbu adamlardan bırıne yalan haber sıkmıstı twitterdan yazdım bızı zor duruma sokuyon dıye dırek kaldırdı
herifler twiti atıyor yarın kaldırıyor
cuestayı soktuklarında laf ediyorsunGalatasaray SK yönetime rağmen şampiyon oluyor. Sezon içinde şikeci rakibin çatır çatır ittirildiğini ve cebinden para ödememek için susan insanlar tarafından yönetildiğimizi unutuyorsunuz. Sonra aynı herif utanmadan arlanmadan kolombiyalı 100 bin euroluk adamı 8 milyon Euro'ya Galatasaray'a getirdi. Keza takımında 300-500 bine oynayan Sallai adlı herife 2.5 milyon maaş verdiler vs
galiba oldu
Bize bastan iki taksit demisler.simdi bizim teklif 40 pesin 17.5 x 2 taksit diye anladim ana napolinin ne istedigine dair kesin bir cevap alamadim. kesin olarak bilinmiyor sanirim.
Arsenal'in 2 senedir en büyük eksiği öyle bir profil - ben olsam benimde tek tercihim orası olurdu açıkçası.Evet okudum.
Iki taraf da kıllık yapıyor ama Gyokeres de buraya gelmez![]()
son teklif adamların talep ettiği her şeyi karşılıyor. ne eksik ne fazla.simdi bizim teklif 40 pesin 17.5 x 2 taksit diye anladim ana napolinin ne istedigine dair kesin bir cevap alamadim. kesin olarak bilinmiyor sanirim.
Kafadan limit buna izin vermiyor zaten yav.130m€ mus limit. Ve paramiz var. Coguda sponsorlardan karsilaniyor bunu unutmamak lazim. 40m€ nasil yatiriyoruz masaya saniyon?
Bitti demiyor hala Napoli başkanının onayı bekleniyor demiş.correiara dello sport diyorsa bitmiştir
hayırlı olsun
ve geldiiii en sonunda
Hep olaya yüzeysel bakıyorsun Bunun bu noktaya gelmesi bu 1 senede oluşan bir olay değil. Sağlam temeller atıldı zamanında üstüne başarı geldi taraftar para akıttı. Şu bir senedir görevde olan yeni yönetim kaymağını yiyor sadece. Bu beceriksizlikle devam ederlerse fazla sürmez ama, en basitinden 2 tane ayrı telden çalan yönetici var futbolun başında daha bunu çözemiyor. Biz şimdi bukadar basit birşeyi çözmeyen yönetime nasıl becerikli diyelimsonuc olarak 3 şampiyonluk
rekor gelirler
transfer dönemı acılmadan sane gibi büyük transfer
hayal edilemeyecek 75 mılyona oyuncu alınması
bunlar senin icinde ufak bi pozitif hava yaratmıyor mu?