Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.298
- 17.946
- 2.228
İşten eve gidecek daha uyucam 3 4 gibi kalkarım inşallah o.saate kadar osimhenimiz gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermeyecek olm adam bize55 nakit verilir mevzu kapanir. 20’de seneye

55 milyonu nasıl vereceğiz yav. Bizimkiler satış yapmayı da bilmiyor, yalı çocuğu olsa çer çöp 4-5 oyuncuyu birilerine iteleyip 25-30 milyon civarı parayı kasaya sokmuştu limitten yırtmak için55 nakit verilir mevzu kapanir. 20’de seneye
25 30 Barış gider gibi55 milyonu nasıl vereceğiz yav. Bizimkiler satış yapmayı da bilmiyor, yalı çocuğu olsa çer çöp 4-5 oyuncuyu birilerine iteleyip 25-30 milyon civarı parayı kasaya sokmuştu limitten yırtmak için
55 milyonu nasıl vereceğiz yav. Bizimkiler satış yapmayı da bilmiyor, yalı çocuğu olsa çer çöp 4-5 oyuncuyu birilerine iteleyip 25-30 milyon civarı parayı kasaya sokmuştu limitten yırtmak için
Allah bilir. Bu sermaye artışından gelecek para kullanılsa bari birazBarış gider muhtemelen.
Veya şu floryadan gelecek para kullanilir. Ne zmn gelecek o para
Barış giderse hoca kanat ister bu sefer de ona para harcamak gerekir25 30 Barış gider gibi
Zani den medet umacağız xdBarış giderse hoca kanat ister bu sefer de ona para harcamak gerekir
Napoli çok pis sövüyorum sana
Bacısıyla oyuncak niyetine oynayayım!!!Aurelio De Laurentiis says he rejected €2.5billion bid for Napoli last year
Adam tam bir deli, kulüp icin 2.5 milyar Euro teklif etmişler satmamış, ailemin bir oyuncağı, satıp ne yapacağım demis.
Bu gelişme, transferde kilit aşamaya gelindiğini ama hâlâ bazı pürüzlerin masada olduğunu gösteriyor.
Son Durum Özeti:
Galatasaray’ın önerisi net:
40 milyon euro peşin,
35 milyon euro taksitle (toplam 75M €).
Bu yapı değişmiyor.
Yarın yeni bir görüşme var.
Napoli'nin şartı: Taksit sayısı maksimum 2 olsun istiyor.
Bu da Napoli’nin daha kısa vadede ödeme almak istediğini gösteriyor.
---
Yorum:
Bu aşamada, iki kulüp arasında anlaşmazlık artık toplam para değil, ödeme şekli üzerinden yaşanıyor.
Bu da aslında transferin ana hatlarıyla kabul edildiğini, sadece son detayların tartışıldığını gösteriyor.
Galatasaray cephesi esnek değil, teklif yapısı sabit.
Napoli ise ödeme süresini daha kısa tutmak istiyor, ki bu makul ama pazarlık konusu.
---
Ne Beklenebilir?
Eğer Galatasaray ödeme taksitlerini 2 parçaya bölmeyi kabul ederse, transfer hemen bitebilir.
Eğer Galatasaray geri adım atmazsa, Napoli ya bu şartlara razı olacak ya da görüşmeler uzayabilir.
---
Sonuç:
Toplam bedelde değil, taksit sayısında pazarlık yapılıyor.
Bu, transferin çok yaklaştığını ama hâlâ kapanmadığını gösteriyor.
Yarınki gö
rüşme, "ya tamam ya devam" niteliğinde olabilir.
Osimhen'i yarı yolda bırakmak bize yakışmaz. O bizi bukadar çok istiyorsa onun için sonuna kadar mücadele etmek zorundayızOsimhen işi yattı bence arkadaşlar ona göre hazırlayın kendinizi. Adam belliki bize satmak istemiyor, bizimde inada bindirip takıntı yapmamamız gerekiyor bakalım alternatifine çok geç kalmadan artık.
Osimhen işi yattı bence arkadaşlar ona göre hazırlayın kendinizi. Adam belliki bize satmak istemiyor, bizimde inada bindirip takıntı yapmamamız gerekiyor bakalım alternatifine çok geç kalmadan artık.
Bu gelişme, transferde kilit aşamaya gelindiğini ama hâlâ bazı pürüzlerin masada olduğunu gösteriyor.
Son Durum Özeti:
Galatasaray’ın önerisi net:
40 milyon euro peşin,
35 milyon euro taksitle (toplam 75M €).
Bu yapı değişmiyor.
Yarın yeni bir görüşme var.
Napoli'nin şartı: Taksit sayısı maksimum 2 olsun istiyor.
Bu da Napoli’nin daha kısa vadede ödeme almak istediğini gösteriyor.
---
Yorum:
Bu aşamada, iki kulüp arasında anlaşmazlık artık toplam para değil, ödeme şekli üzerinden yaşanıyor.
Bu da aslında transferin ana hatlarıyla kabul edildiğini, sadece son detayların tartışıldığını gösteriyor.
Galatasaray cephesi esnek değil, teklif yapısı sabit.
Napoli ise ödeme süresini daha kısa tutmak istiyor, ki bu makul ama pazarlık konusu.
---
Ne Beklenebilir?
Eğer Galatasaray ödeme taksitlerini 2 parçaya bölmeyi kabul ederse, transfer hemen bitebilir.
Eğer Galatasaray geri adım atmazsa, Napoli ya bu şartlara razı olacak ya da görüşmeler uzayabilir.
---
Sonuç:
Toplam bedelde değil, taksit sayısında pazarlık yapılıyor.
Bu, transferin çok yaklaştığını ama hâlâ kapanmadığını gösteriyor.
Yarınki gö
rüşme, "ya tamam ya devam" niteliğinde olabilir.
Bu iş peşin 75 milyona kadar gider arapların bile yapamadığı bir şeyi biz nasıl yapalımOsimhen'i yarı yolda bırakmak bize yakışmaz. O bizi bukadar çok istiyorsa onun için sonuna kadar mücadele etmek zorundayız
Tamam da renkdaş ticaretin de bi şerefi vardır böyle yapılmaz. Biz 50 adım attık adama o bize 1 adım atmadı. 75 milyon ve 3 takside çoktan evet demeliydi. Biz ederini de verdik , limitlerimizi de sonuna kadar zorladıkNapoli 40'ı da kabul etmeyecek.
sövüyoruz ama adam kendi menfaatini düşünecek sonuçta dostum
belirlediği şartlar var. almak istiyorsan bu şartlara uyarsın ya da uçakla istanbula geri gelirsin
Napolinin transfer yapması lazım, Osimhen olmazsa kaynak nerden yaratılacak onu merak ediyorum ben