Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bi yönetim var ki iki işi bir arada yapamayacak kadar çapsız

Cuesta yı.. Frankowski yi.. Köhn ü .. zaniolo yu sat kardeşim ne bekliyorsun..

Yada kiralık bir forvet çözelim osimheni bekleyelim yapacak bişey yok

Bu işin içinde kobanili her biji yalı çocuğu kesin vardır

Adamın bi dünya görüşü omurgası olmadığı için herşeyi beklerim bundan

Juventus Muani icin 10+sartlara bagli 40 milyonlu zorunlu opsiyon önermis

Yönetimlik bir şey yok,veled-i zina Napoli başkanı işi yokuşa sürüyor.İş artık Osimhen’de,direnirse efsane olur. Direnmese bu defter kapanır.

İşin sonunda osimhen sosyal medyadan açıklama yapar napoliye dönmüyorum da oynamıyorumda diye şunu yapsa 1 haftaya çözülür bu iş bizde biraz kendimizi geri çekelim

Hadi osimhen'i anlarımda ya kardeşim bir tane adam satın be, demirbay dışında bir kişinin gitttiği yok kulüpten. Tamam zaniolo belki düşünülüyor olabilir de şu hala cuesta jelert şu kadroda duruyor yazık günah.

Katiliyorum.

Birntur daha "sunu da yapin" bilmemne gibi denirse, " 10 gun bu teklifimiz gecerli,siz bilirsiniz" gibi bir sey diyerek kalkmak lazim masadan.osiye de diyelim sabret gelecekler istedigimiz yere diye

Didinip dursunlar araplara ikna etmek icin osiyi sonra.

Hic profesyonel degil bu tabir boyle paralarin dondugu markette.

Osi'nin oyuncu olarak basvurabilecegi bir sey yok mu acaba oyuncu olarak kendisini etkileyen durum diye.yok muydu oyle bir seyler inatlasmaya karsi uefada
Oyuncuların oynama hakkı var, dönem sonuna doğru bir yere gitmek istiyorsa oyuncu, gidebiliyor. Kulüp göndermemekte diretirse suç işlemiş oluyor.

O zamana kadar bekletebilir isterse kulüp.

Muani ismi gecmisken onun gibi takilsin. Frankfurt PSG ile bir türlü anlasamamisti diye, transfer döneminin kapalmasina bir kac gün kalirken antrenmanlardan uzak kalip birakin lan beni... modunu acip zorla transfer olmustu

Hadi osimhen'i anlarımda ya kardeşim bir tane adam satın be, demirbay dışında bir kişinin gitttiği yok kulüpten. Tamam zaniolo belki düşünülüyor olabilir de şu hala cuesta jelert şu kadroda duruyor yazık günah.
Teklif yoksa nasıl satacaksın?

Birine 11 diğerine 8 verdin, 2 maç oynattın kestin ikisini de. Çöpe atmaktan farksız bu.

Bu adamları isteyen ne verir sana bu durumda? Anca birileri istediğini alamaz, bunları almak zorunda kalırsa olur o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt