Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.100
- 36.602
- 3.798
Cenazeye katılmak için dönüyordur zaten son teklifte verildi bundan sonra Napoli'de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli başkanı olacak kerkenezi yakında kalaylayacak gibisinAnlamıyorum, şuan Napoli elinde 75 e satılacak birileri var mı başka? Bu büyük şansı hiç umursamayacak kadar zengin mi bunlar
Fena göt çıktı herifNapoli başkanı olacak kerkenezi yakında kalaylayacak gibisin
Kaynak sağlam
Osimhenin kalmak istediğini ilk bunlar yazmıştı. 2 gün sonra bizim yönetim gitti zaten İtalya’ya.İnşallah bitmiştir yorulduk
Dönem kapanmadan birine vermek zorunda teklif yoksa, varsa sürebilir ama oyuncu beni istediler, vermediler şimdi de oynatmıyorlar deyip dava edebilir.Kiralamak için atıyorum 20 milyon euro isteyemez mi işi yokuşa sürmek için
Kaynak sağlam
Al Hilal yine teklif yapmış dün geceAnlamıyorum, şuan Napoli elinde 75 e satılacak birileri var mı başka? Bu büyük şansı hiç umursamayacak kadar zengin mi bunlar
Sefa "Burhan kak kak kak italyanlar tivit basmis kak kak, tivit at yayin hazirlayayim kak"Bitme falan yok henüz
Etkileşim için twit atıyor yauşaklar
İyi ama neden, hemen hemen benzer ödeme koşulları sunuyoruz. Bu durumda oyuncu istediği kulübe neden vermiyor. Hilal kankasi mu bununAl Hilal yine teklif yapmış dün gece
Adam illa onlara satmak istiyor işte