Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.014
- 5.585
- 1.983
Osimheni verecek olsa bu adam çoktan verirdi kabul etmiyorsa vazgeçip başka transferlere odaklanmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam tek basina oynamaktan son gol vuruslarinda rahat %30 performans kaybi yasiyor bi de esniyor toplari tutacagim derken, sakatlanacak diye korkuyorumOkan hocam
Bunca tantanadan sonra
50 metre uzun top "Koş Osi Koş" fişlerini dizmezsin umarim kulubenin alnina.
Biraz PSG ve Luis Enqrique incelemis olmasi yeterli o derdimizi cozmek icin isin gercegi.adam tek basina oynamaktan son gol vuruslarinda rahat %30 performans kaybi yasiyor bi de esniyor toplari tutacagim derken, sakatlanacak diye korkuyorum
Şu haber dogruysa teminat bile verilmemiş ve napolinin istedigi peşinat 55.
Bütçe farkı çıkıyor osi olmazsa istediğin oyuncuları almamış olacaksınOsimheni alacakmış gibi bütçe planlaması yapıp takımın eksiklerini dolduracaksın bu kadar basit o arada gidecek çöpleri de satacaksın ,Osimhen E güveneceğiz Napoli’nin bize gelmesini bekleyeceğiz başka çaresi yok
Hahah ne güldüm bu mesaja, ironi yaptın demi?Kusura bakmayın da osimhen 75 milyonu hakedecek oyuncu değil. Baksınlar işlerine.
70 milyonu taksitle milana versek leao çıkartırdık.
Elalem 95 milyona kane indirdi.
2 senedir avrupadan uzak tek talibi araplar ve biz olan adama verilecek para maximum 40 milyon.
@Alper Altun :dbu ipneler bize kiralarken uzattılardı demi osimhen in sözlesmeyi
Ben yoruldum bana sormayın.
Totem yapıyoruz en son icardide başarılı olmuştu.Hahah ne güldüm bu mesaja, ironi yaptın demi?