Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimheni verecek olsa bu adam çoktan verirdi kabul etmiyorsa vazgeçip başka transferlere odaklanmak lazım

Osimheni alacakmış gibi bütçe planlaması yapıp takımın eksiklerini dolduracaksın bu kadar basit o arada gidecek çöpleri de satacaksın ,Osimhen E güveneceğiz Napoli’nin bize gelmesini bekleyeceğiz başka çaresi yok

Okan hocam

Bunca tantanadan sonra

50 metre uzun top "Koş Osi Koş" fişlerini dizmezsin umarim kulubenin alnina.
adam tek basina oynamaktan son gol vuruslarinda rahat %30 performans kaybi yasiyor bi de esniyor toplari tutacagim derken, sakatlanacak diye korkuyorum

Bu sürecin sonunda cash 75 koyup osimheni pezevenklerin elinden kurtarcağız gibi durmakta.
Dosta düşmana korku vereceğiz rahat olalım.

Şu dakika az üst seviye gelir sahibi olsam direkt osimhenin bonservisi çeker sonra taksitle kulübe verirdim.

adam tek basina oynamaktan son gol vuruslarinda rahat %30 performans kaybi yasiyor bi de esniyor toplari tutacagim derken, sakatlanacak diye korkuyorum
Biraz PSG ve Luis Enqrique incelemis olmasi yeterli o derdimizi cozmek icin isin gercegi.

Takimi sevmesemde hayran kaliyorum izledigimde. Halisaha maci gibi rahat adamlarin takimi sahada genel olarak.

Çok zor değil bu süreçte oyuncu satışı yaparız Gardi’yi bir de satarken görelim Ahmetcan Kaplanı Ajaxa 10 sattırmıştı, Cuesta Nelsson gibi isimlerden beklentimizin üzerinde para çıkartsın da eksikleri dolduralım

Şu haber dogruysa teminat bile verilmemiş ve napolinin istedigi peşinat 55.

Teminat verilmiş. Diğer güçlü kaynaklara göre de. Teminat meselesi şöyle olabilir cuma günü çıkmıştı bu iş ve o teminatın hazırlanması bir de yabancı bankadansa bir süre alıyor bildiğim 3 gün falan sürüyor diyenler görmüştüm o yüzden Napoli'ye daha ulaşmamış olabilir bankadan hazırlandığına dair bir yazı bir şey alırsın ve pazartesi verilebilir teminat. Bilmiyorum böyle olabilir.

Osimheni alacakmış gibi bütçe planlaması yapıp takımın eksiklerini dolduracaksın bu kadar basit o arada gidecek çöpleri de satacaksın ,Osimhen E güveneceğiz Napoli’nin bize gelmesini bekleyeceğiz başka çaresi yok
Bütçe farkı çıkıyor osi olmazsa istediğin oyuncuları almamış olacaksın

Kusura bakmayın da osimhen 75 milyonu hakedecek oyuncu değil. Baksınlar işlerine.
70 milyonu taksitle milana versek leao çıkartırdık.
Elalem 95 milyona kane indirdi.
2 senedir avrupadan uzak tek talibi araplar ve biz olan adama verilecek para maximum 40 milyon.
Hahah ne güldüm bu mesaja, ironi yaptın demi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt