Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.209
- 24.252
- 3.093
Bu sene sara bizi mest edecek gibi hissediyorum ilk dönem oynadığı topu gördük 50’ye satan şerefsizdir diyordu herkes
bakacazzz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna henüz pek katılamıyorum. Geçen sene yararlanamadığın süper starın geri dönüyor İcardi üstüne Sane gibi bir oyuncu gelmiş. Fb'de ne vereceğini kestiremediğin Duran'ı almış Dzeko yerine ki fiziksel olarak katkı verir ama oyun aklı ve oyun içi aynı katkıyı vermesi zor. Geçen sene Fb'nin 3'lü de ene iyi oyuncusu denilen Kostic yerine Brown diye biri gelmiş. Bir de Tadic'in yerini Asensio ile doldurmuşlar. Yani Fb'de ciddi bir güçlenme şu an için diyemeyiz. Şu an kağıt üstünde geçen seneye göre ciddi güçlenen Bjk var sadece.Osi olmazsa sağlam bir planlama lazım zira o zaman Fb ve bjk ile fark kapanmış olacak kadro kalitesi olarak. Atan ve tutani net olamayan bir GS olarak bulabiliriz kendimizi.
daha yeni gs'a geldi. :/Sane antepte oynar mı?
Gelmiyor mu müzik hocamMozturk 48 saat demiş idi bir de. Ne hayırsız adam ya
daha yeni gs'a geldi. :/
fb ile ilgili benim canımı biraz sıkan iş, asensio transferi oldu. iyi oyuncu bence. tadic yerine net bir upgrade.Buna henüz pek katılamıyorum. Geçen sene yararlanamadığın süper starın geri dönüyor İcardi üstüne Sane gibi bir oyuncu gelmiş. Fb'de ne vereceğini kestiremediğin Duran'ı almış Dzeko yerine ki fiziksel olarak katkı verir ama oyun aklı ve oyun içi aynı katkıyı vermesi zor. Geçen sene Fb'nin 3'lü de ene iyi oyuncusu denilen Kostic yerine Brown diye biri gelmiş. Bir de Tadic'in yerini Asensio ile doldurmuşlar. Yani Fb'de ciddi bir güçlenme şu an için diyemeyiz. Şu an kağıt üstünde geçen seneye göre ciddi güçlenen Bjk var sadece.
24 Temmuz'da takıma katılacak.Kaçına kadar izinli inan kaçırdım orayı bilmiyorum?
24Kaçına kadar izinli inan kaçırdım orayı bilmiyorum?
3 hafta izin verilmiş temmuz başından itibaren. sonrasında takıma katılacak dedi okan hoca. antep maçından önce neredeyse 15 gün takımla birlikte olmuş olacak. antep maçında oynayabilir bu duruma göre.Kaçına kadar izinli inan kaçırdım orayı bilmiyorum?
As, NaberSa, iyi nöbetler