- 27 Haziran 2009
- 7.502
- 2.408
- 2.418
RiberyBiz hulle issinde araci olmayiz, sanmiyorum boyle bir sey olacagini.
ama satış sözleşmesine madde konur bunlara satamazsın diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RiberyBiz hulle issinde araci olmayiz, sanmiyorum boyle bir sey olacagini.
Neyi mantıklı yav. İtalyaya satamazsın diye madde koysunlar o zaman. Zaten satmayacağızbak işte bu mantıklı
bence de yalan
ama 3 sene oynatıp juveye satma fikri
Ulan adama resmi hesaptan mizah adı altında dümdüz ırkçılık yapıp birde teşükkür mü , vefamı bekliyorsunuz nerenin familyasındanız siz ya.15-20 dk'dır forumlarını okuyorum da napoli taraftarı pek sevmiyor osimheni
bi tane gs'li de üye olmuş biraz tartışmış bunlarla
bi napolili şey diyor: siz o sevginin bitek sizde olduğunu mu sanıyorsunuz
bizim (napolinin) osimhenle ilişkimiz de aynı öyleydi, sonra suratımıza tükürdü
görebildiğim kadarıyla napolililerin geneli osimhen'i premier lig'e para yüzünden gitmediği için korkak olmakla suçluyor
garanti parayı (bizi) seçtiği için çok ağır şekilde eleştiriyolar
gibi
pek çok mesaj var
sen neyi ikna etmeye calısıyorsun dostum1 saatim çalındı bu gereksiz yayagaradan.iyi geceler
Buchi hiyarinda suç
Ne olmuş kisen neyi ikna etmeye calısıyorsun dostum
herşey olacagına varır
Neyi mantıklı yav. İtalyaya satamazsın diye madde koysunlar o zaman. Zaten satmayacağız
Erden timur o bunağı yola getirmişti çoktan. Bizimkiler etkili ön görüşmeler yapmamış napoli ile aylardır, belli oluyor. Çok elimiz açık ve iplerimizi teslim ederek oturduk masayaAbdullah Kavukcu bey için ciddi bir sınav. Osi ok desin çözeriz demiş idi. E buyur başkanım? Büyük lokma ye büyük söz söyleme dememişler miydi.