Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence de yalan

ama 3 sene oynatıp juveye satma fikri

haha dimi sözleşme bitimine yakın yenile tüm maddeler düşsün Juveye sal Napoli şok hasfhjvavsfjhsaf

Ya zaten biz Osimheni tam performans oynatabilirsek maks 2 sene elimizde tutarız 2. sene gider top classlardan birine

Oğlak dolunayı adamı bunaltir,sıkar derken bunu kastettim

Ama iş anlaşmaları için uygun.Sonucu alacağız

maxresdefault.jpg

Bakacağız Napoli. Bakacağız...

15-20 dk'dır forumlarını okuyorum da napoli taraftarı pek sevmiyor osimheni

bi tane gs'li de üye olmuş biraz tartışmış bunlarla
bi napolili şey diyor: siz o sevginin bitek sizde olduğunu mu sanıyorsunuz
bizim (napolinin) osimhenle ilişkimiz de aynı öyleydi, sonra suratımıza tükürdü

görebildiğim kadarıyla napolililerin geneli osimhen'i premier lig'e para yüzünden gitmediği için korkak olmakla suçluyor
garanti parayı (bizi) seçtiği için çok ağır şekilde eleştiriyolar

gibi
pek çok mesaj var
Ulan adama resmi hesaptan mizah adı altında dümdüz ırkçılık yapıp birde teşükkür mü , vefamı bekliyorsunuz nerenin familyasındanız siz ya.

1 saatim çalındı bu gereksiz yayagaradan.iyi geceler

Abdullah Kavukcu bey için ciddi bir sınav. Osi ok desin çözeriz demiş idi. E buyur başkanım? Büyük lokma ye büyük söz söyleme dememişler miydi.

Gündüz Serhan Türk yönetime en yakın muhabir demiş idim, teminat mevzusunda olumsuz ilk haberlerden birisiydi. Serhan Türk'ü takip etmek lazım.

Abdullah Kavukcu bey için ciddi bir sınav. Osi ok desin çözeriz demiş idi. E buyur başkanım? Büyük lokma ye büyük söz söyleme dememişler miydi.
Erden timur o bunağı yola getirmişti çoktan. Bizimkiler etkili ön görüşmeler yapmamış napoli ile aylardır, belli oluyor. Çok elimiz açık ve iplerimizi teslim ederek oturduk masaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt