Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osimen gelirse sen

Go Away Reaction GIF by TRT

O sırada ben
Ibo Show Istifa GIF by Kral Sosyal
:asd:

Ben makaradayım yaw, kaos oluyor böyle :ROFLMAO: Yoksa bu noktadan olacağı belli gibi bişi:asd:

Şeriatçı babam olsa sevmem keremden tiksiniyorum

Hakanı seviyom lakin saha içi endişelerim var

Sane icardi osi hakanlı bi 11 yapar mısın

Sane Icardi Osi Hakan aynı anda olabilecek tek 11 şu:

(Böyle bir 11 güzel olur, oynayalım manasında demiyorum, bence dördü bir arada olabilecek en düzgün/dengeli diziliş bu)

-------Osi---Icardi-----
---------Sane---------
----Torreira-Lemina-----
---------Hakan---------
Dörtlü defans

Orta sahada yerler maçına göre, rakibin tercihlerine göre ve bizim taktik anlayışa ve rollere göre değişebilir. Çok iyi 2 tane ciğersiz ve defansif zaafı da olmayan bek gerekir bu dizilişte. BAY falan da olamaz yani bek bence. Solda Jakobs-Eren idare eder de sağa kesin ÇOK ÜST DÜZEY bek alınması gerekir, soldaki beklerin hücumu kısıtlı olacağı için defans-tempo vs üzerine hücuma da çıkabilmesi ve katkı vermesi gerekir. Eski Boey bile değil yani.

Bu diziliş dışında dördü beraber diğer tek olasılık Osimhen BAY gibi (hatta ondan da fazla) forvetleşen bir sol açık olmayı kabul ederse olur, ki o da hem saçma hem de kabul etmez muhtemelen... Sonuç olarak o da çok farklı olmaz bu arada. Daha klasik 4-3-3 dizsen de sahadaki roller buna yakın bir şeye dönüşür.

Lig cepte su an öyle bir camiayiz . Fb bjk ikincilik yarısına trabzon dahil olacak mi bakalim

Osi transferini 7. nöbete mi? Bu nöbete mi yazacağız?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Resmi hesaptan maske falan bir şey at yönetim momentumu kaybetmeyelim.

Fb oyuncu alırken kolay şartlar olarak ne gösteriyor acaba.. şampiyon olunmaması Şampiyonlar ligine gidilmemesi ..basket kutlamalarında lgbt propagandası

Zor şartlar malum kupa kazanmak

İş teminat mektubuna kaldıysa her an bu transfer bitebilir Napoli'nin parayı nakit istiyorum diye diretmesi transferi bozabilirdi

Nöbette olacağız bu akşam ve gece yarısı Osimhen'i getireceğiz

Ben makaradayım yaw, kaos oluyor böyle :ROFLMAO: Yoksa bu noktadan olacağı belli gibi bişi:asd:
Ben de öyle yoksa ciddi olarak bakarsak bana kalsa bu maliyetler çılgınlık gibi İstifa da zaten sana değil bizim yönetimeydi nereden baksan aslında hepimizin hayal diye baktığı Aslantepe projesinin maliyetine alıyoruz Osimhen'i resmen. Buradan dönmesini ben de açıkcası beklemiyorum teminat falan da çözülür iş ortaklarımızdan biri QNB GSPara ile falan o kadar da sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt