- 2 Temmuz 2011
- 137.627
- 58.647
- 5.488
Kudusu aldı totenham.kulusevski işi ne oldu bizim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
köhnün kalan taksitleri hannovere ödememek suretiyle bu işi test edelim derimZaten odemezsen FIFA seve seve almayacak mi.
Teknik olarak Galatasaray'ın kulüp olarak teminat mektubu vermesi imkansız şu aşamada, Bankalar Birliği nedeniyle tüm gayrimenkuller temlik altında. Şahsi kefalet ile çözülür bu iş(Anemon Oteller Zinciri ya da Simit Sarayı'na temlik konur )ya da Bankalar Birliği anlaşmasından çıkış beklenir.Ayrıca. Teminat istiyorlar, yok diyoruz. Neyin pazarlığı bu, onlar geri adım atmıyor biz teminat vermiyoruz ne pazarlığı? Ortada pazarlık kalmamış. Teminat işi çözülmezse yatar bu iş.
Hahaha banka memurları gelip osimheni kemerburgazdan alıp götürüyorlar Bi an hayal edemedim hahahaeger ödemeleri zamaninda yapmazsak banka Osimhen'e el koyabilir
bilmiyom atiyom
acılarla yüreğimi kanattın
Rus masallardaki ivan.Bu ne ya Mr.Bean gibi
3 milyon Euro’ya yakın banka ödemesi oluyor. Muhtemelen ondan yırtmaya çalışıyorlarTeminat mektubunu niye vermiyoz ne zararı var bu işin
Konustu bir ara cıkıp da fos çıktı yineSami Yen haber niye konuşmuyor ulan
Ben Eurovision icin bu forumdayim diyorsun yani![]()
Beyin jimnastığı sergie, eğlence, futbol o kadar ciddye aldığım bişi değil yaw
Şarkı dinlemekten daha keyif alıyorumBen Eurovision icin bu forumdayim diyorsun yani![]()
Niye müzik hocası olmadın kiŞarkı dinlemekten daha keyif alıyorum
#yuzdeyuz