Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teminat mektubunu hemen vermeme istemelerinin sebebi de denilene göre 75 milyon 4 yıl vadeli bir teminat mektubunun masrafı 2.5-3.5 milyon euro arasıymış o yüzden de yönetim ilk olarak başka yöntemler deniyormuş şahsi olarak kefaletlerini vermek vb. gibi olmazsa teminat mektubu işini de hazırlamışlar ve vereceklermiş.

Biz de fb de borsada işlem görüyoruz.
Biz Muğdat Çelik'i bile kuruşu kuruşuna açıklıyoruz.
Ama bu fb bir kuruş bile açıklamadan transfer yapıyor.
Bu nasıl bir iştir anlamıyorum.
Kanun herkese aynı işlemiyor mu?
Bizim için farklı bir zorunluluk mu var?

Ko
ko
ko
ko
Kolpa Zamanı...
HiSz_qj5.webp

Biz de fb de borsada işlem görüyoruz.
Biz Muğdat Çelik'i bile kuruşu kuruşuna açıklıyoruz.
Ama bu fb bir kuruş bile açıklamadan transfer yapıyor.
Bu nasıl bir iştir anlamıyorum.
Kanun herkese aynı işlemiyor mu?
Bizim için farklı bir zorunluluk mu var?
Birde 4 milyon eurodan sonra açıklanıyor kolpasi vardi

75 milyon euronun teminat mektubunu hala veremedik mi? Başkanım böyle küçük rakamlara takılmayalım lütfen.

osimen artik zor gibi malesef

Ayrıca. Teminat istiyorlar, yok diyoruz. Neyin pazarlığı bu, onlar geri adım atmıyor biz teminat vermiyoruz ne pazarlığı? Ortada pazarlık kalmamış. Teminat işi çözülmezse yatar bu iş.
Ciddi soruyorsan eğer teminat işinin de alternatifleri varmış şahsi kefalet senedi, kefalet sigortası(bunun da bir masrafı var) gibi şeyler varmış. İlk etapta teminat verilmek istenmemesinin sebebi 75 milyon 4 yıllık teminatın masrafı 2.5-3.5 milyon euro gibi bir şeymiş o masraf nedeniyle ilk etapta başka çözümlere gidiliyormuş ama bunu da hazırlamak için çalışmışlar son çarede Teminat mektubu verilecekmiş X'de araştırmalarım sonucu vardığım sonuç bu.
John C Reilly Kiss GIF

Bjknin orkunu alması bizim hakan ve ilkay transferlerinden çok daha büyük bu arada

Orkunun mallığı bu gerçi ama olsun

Teminat mektubunu hemen vermeme istemelerinin sebebi de denilene göre 75 milyon 4 yıl vadeli bir teminat mektubunun masrafı 2.5-3.5 milyon euro arasıymış o yüzden de yönetim ilk olarak başka yöntemler deniyormuş şahsi olarak kefaletlerini vermek vb. gibi olmazsa teminat mektubu işini de hazırlamışlar ve vereceklermiş.

Napoli 72’ye insin o zaman. Bence kabul etmezlerse ret ceksinler. Sonucta Osimhen bize gelmek istiyor.

Dış İşlerinden Giorgia Meloni hanımefendiye bir telefonla bu teminat işi hallolur mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt