- 12 Haziran 2015
- 36.193
- 31.877
- 2.693
Dursun Özbek 50'ye kadar ok veriyomuş gibi bir şey okumuştum burada. 35m sponsor bulduysa Kavukçu büyük iş. Teminat vs olayını da çözerse alkışlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ṣu an en öenmli konu osi, ondan sonra kaleci. Ne ahmetcani rtsahmetcan kaplanda mı gelmedi hala yav
Geçmiş olsun
Oranlara fisildayan adam böyle diyorsa bize hayirli olsun demek duserBugün yarın biter boşa canımızı sıkmayalım.
Ilgi mektubu gibi birsey herhalde. Karalayi ver birseyler yolla napoliye gurbettaṣTeminat mektubu ne Ben gurbetçiyim bilmiyorum
Verin gitsin işte
işi en güzel öztleyen post bu.Herifler kendilerini garantiye almak için banka teminatı istemiş, okeyleşmişler, bizimkiler de 1-2 gün süre isteyip en uygun şartları sunan bankayı ayarlamak istemiş. Hepsi bu.
Bunun üzerine niye bu kadar dedikodu üretiliyor niye bu kadar dallandırılıp budaklandırılıyor anlamak mümkün değil.
aynen valla ben bile olumsuzum şuan ki bardağın hep dolu tarafını gören biriyimdir geneldeŞu an Hamburg’a maçı 2-0’dan 2-3 verdik gibi bir hava var forumda
Tetikcileri olumsuz haber yapip duruyorlarİçten içe yatsın istiyor olabilir, şaşırmam.
O maçta da staddaydim , aynı hayal kırıklığı olacak böyle giderseŞu an Hamburg’a maçı 2-0’dan 2-3 verdik gibi bir hava var forumda
Teminat itibarımızı zedelermişTetikcileri olumsuz haber yapip duruyorlar