Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de asla polyanna falan değilimdir bu arada

osi başka yere evet demediği sürece bize gelmeme ihtimali yok

buçi o twiti atıyosa sorun vardır heis
geçici/halledilebilecek bi durum osla öyle bi twite gerek olmazdı kanımca

bizim yönetim bile yazdırmış olabilir

75'den 1 milyon fazla verilmemeli bu kadarda küçük düşmemeliyiz, 75 milyon ne demek biliyor musunuz bu kadronun üstüne 3 tane orta seğment üstü şuan kadronda bulunan oyunculardan daha kaliteli en az 3 4 tane oyuncu alabileceğin bir para. Sırf taraftarın hatrına + oyuncunun isteği olmasından dolayı üzerine gidiliyor. galatasaray spor kulübü 75 milyona aldığı bir oyuncuyu 80'e satabilecek bir kulüp değil osimhen bu sene çeyrek final görüp 50 gol atsın, aldığın paranın 5 milyon üstüne satamazsın. Taraftarın isteği yerine getirilsin diye kovalanıyor.

Gardi ve Kavugun videosunu gördükten sonra ben olumsuza dönmeye baslamistim zaten. Bir seylerin oldugu cok belliydi.

Napoli vermez Osimhen’i bize. Gecmis olsun.

Peki bir şey sorucam olurda buradan dönerse durumu kotarabilecek kadar süremiz var mı, herkes bir yerlere gidiyor kalmayalım ortada ? morata icardi demeyin morata icardi ile gider kasımpaşa'ya gazlanırız sadece.

buçi o twiti atıyosa sorun vardır heis
geçici/halledilebilecek bi durum osla öyle bi twite gerek olmazdı kanımca

bizim yönetim bile yazdırmış olabilir
club tarihinin en büyük transferi 1 günde bitecek değil ya eis

osi bize evet diyeli birkaç gün oldu, napoliyle de orta yolu bulunur elbet

75'i beğenmeyen şerefsizlere bak

Darwin Nunez'i de alamayacaksınız.

El Hilal değil Kol veya Bacak Hilal gelse de adam oraya gitmek istemiyor. İş bu kadar basit.
adamlar daha devre arasında krtashvillliyi 70 + ya sattılar adamlarda sıcak para var zaten ayrıca şl geliri reklam gelirleri bizden fazladır.

Hay buchi labaya da ya.biter bu iş.daha ne al hilali.futbolcu bizi istediği sürece iş hallolur.buchi sacmalamasin

Hani bitmişti ''buradan dönmezciler''patladı.
bugün akşam üzeri tüm güvenilir kaynaklar, gs-napoli'nin direkt fesih bedeli olan 75 m euro üzerinden taksitlendirme sayısı dahil anlaştığını, sorunun sadece ödeme güvencesi olduğunu yazmıştı.

ne düşünseydik?

insanları neden tahrik etmeye çalışıyorsun ki bu şekilde yazarak?

Bu transfer olursa 15 Temmuza kadar olur. Eğer o tarihe kadar olmayıp Osimhen de kampa katılmazsa iyice sarpa sarar işler. Son 5 gün bakalım.

Osi'de olay Osi'nin bizi istemesi. Ne Gyökeres ne de o seviye başka bir isim TR'ye gelmez dostlar. Fırsattı olmadı yani.

Gece gece ne otuyo bu buchi.gorusme bugün zaten.baska forusme olmadiki

bugün akşam üzeri tüm güvenilir kaynaklar, gs-napoli'nin direkt fesih bedeli olan 75 m euro üzerinden taksitlendirme sayısı dahil anlaştığını, sorunun sadece ödeme güvencesi olduğunu yazmıştı.

ne düşünseydik?

insanları neden tahrik etmeye çalışıyorsun ki bu şekilde yazarak?
tüm gün foruma yazmamıs olumsuza dönünce damlamıs msj atıyor :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt