Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen inatlaşıp Galatasaray hariç hiçbir yere gitmiyorum diyor.

Orada geçirdiği süreçte Napoli'nin maaş bütçesinin içine sıçılır bu saatten sonra reste rest diyip işi daha inatlaşmaya bırakmak lazım.

Günün sonunda 75 m euro'dan her gün 5 m euro düşmeliyiz.

Yarınki teklif 70, cuma 65, cumartesi 60, pazar 55, pazartesi 50, salı 45, çarşamba 40...
bu stratejiyi izlersek 15 gün sonra osi'yi bedavaya alabiliyoruz ueis :d

10 sezon önce pandev ve dzemaili'nin ödemeleri konusunda sorun çıkarmışız

napoli bu yüzden gs ile ilişkilerinde temkinli durmaya karar vermiş, italya veya isviçre bankalarından teminat olmadan bu transfer çok zor görünüyor anladığım kadariynen

Dostum ne trink için söz verilmesi. Kulüpler görüşme yapmana gerek yok trink veriyorsan gidip İtalya federasyonuna parayı yatirip muhattap olmadan alıyorsun. Lütfen bilmediğimiz şeyleri söylemeyelim
Haberi yok arapların 3 yıla yaydığından odemeyi daha.

Sanhconin yıllığı fazla geldi,osimheni odeyeceklermis.

Arsenal bile peşin veremedi parayi gykoreste.bosa laf anlatıyoruz.bugun biter is

Dostum ne trink için söz verilmesi. Kulüpler görüşme yapmana gerek yok trink veriyorsan gidip İtalya federasyonuna parayı yatirip muhattap olmadan alıyorsun. Lütfen bilmediğimiz şeyleri söylemeyelim
Adam oraya gitmek istemiyorsa vermez onu.

Zorla bizi eletip tek seçenek haline getirip yatıralım alalım kafasındalar.

Çok basit denklem. Buchi’nin de açık yazdığı bu zaten herhangi bir ekleme yapmadım zaten. Zorla oraya göndermek istiyorlar.

Geçen sene de öyleydi bu sene de.

Meali; 75’i sözleşmede yazıldığı şekilde bize iletmezseniz size kolaylık falan yok.

Araplar da el altından serbest kalırı kalkarsa taksitli de olsa 75+ da veririz biz dediyse biz 75’i tekte verip aktif etmedikçe maddeyi (Napoli’yi devre dışı bırakıp) onların senaryosunda yerimiz yok.

Olay bu şekilde. Çok net.

Abi bunu çürütmek kolay, geçen sene de Osi gitmek isteyince zorluk çıkarttılar da fırsat bize geldi. Yine uğraşır dururlar yani
Sonuç olarak noldu? 130luk serbest kapma maddesini 75 e düşürmek zorunda kaldılar, maaşını karşılamak istemedikleri için de bize kiraladılar. blöflerinin altı boş, sağlam durmak lazım masada.

Yapacak bişey yok

otel gidiyor baskanım

Piyasa Tahmini: İstanbul'daki 5 yıldızlı otellerin satış fiyatları, büyüklüğüne ve konumuna bağlı olarak 50 milyon USD'den başlayıp 200 milyon USD'ye kadar çıkabilir. Point Hotel gibi merkezi konumlu, iyi bilinen bir otelin değeri, 100 milyon USD civarında veya daha yüksek olabilir, ancak bu sadece genel bir tahmindir. Kesin bir fiyat için otelin finansal verileri (gelir, karlılık, doluluk oranı) ve gayrimenkul ekspertiz raporu gerekir.

Abi bunu çürütmek kolay, geçen sene de Osi gitmek isteyince zorluk çıkarttılar da fırsat bize geldi. Yine uğraşır dururlar yani
aynısı değil.

geçen sene de napoli ile sorun yaşadı evet ama bir alternatifi yoktu ki, bu seneki gs yerine örnekleyebileceğin? bırakın beni x'e gideceğim diyeceği bir x kulüp yoktu.

mevcut sene ise gs'da çok mutlu ve iyi bir sezon geçirdi. denedi, oldu, tecrübe etti. çok da iyi maaş teklifi aldı. oynamakta direteceği bir kulüp var yani.

transferde en önemli eşik oyuncu ile anlaşmaktır. oynayacak olan oyuncu. istemediği yere zorla nasıl gönderebilirsin?

evet bonservis napoli'de ama nihai karar oyuncuda.

ekstreme açıdan bakalım, napoli başkanına deli falan diyonuz ya, osi de delilik yaptı ve gs'dan başkasına gitmiyorum dedi. napoli'nin transfer stratejisinden tutun, harcama limitlerine kadar bir çok dinamiği değişir. öyle kolay değil, gel kadro dışı kal sana ayda 1 m euro maaş vereyim demek.

burada önemli olan orta yolu bulmak. gardi gibiler bunun için orada zaten.

napoli bir hamle yaptı. sıra osi ve bizde. bekleyip göreceğiz.
Buchiye gore bizden baskasini istemiyo zaten.aslinda bakarsan ortada bi durum yok. boşa laf çalıyoruz

Adam oraya gitmek istemiyorsa vermez onu.

Zorla bizi eletip tek seçenek haline getirip yatıralım alalım kafasındalar.

Çok basit denklem. Buchi’nin de açık yazdığı bu zaten herhangi bir ekleme yapmadım zaten. Zorla oraya göndermek istiyorlar.

Geçen sene de öyleydi bu sene de.

Meali; 75’i sözleşmede yazıldığı şekilde bize iletmezseniz size kolaylık falan yok.

Araplar da el altından serbest kalırı kalkarsa taksitli de olsa 75+ da veririz biz dediyse biz 75’i tekte verip aktif etmedikçe maddeyi (Napoli’yi devre dışı bırakıp) onların senaryosunda yerimiz yok.

Olay bu şekilde. Çok net.
Ee geçen sene gonderebildi mi? Tek soru tek cevap. Topçu ne isterse o olur

transfer döneminde ızdırap çekmesek şampiyonluğa inanmazdım

ne öyle herşey istediğimiz gibi gidiyordu ve bu beni korkutuyordu

fbliler sevinçli biz tedirgin transfer dönemlerinin doğal olanıdır

ne öyle bayern psg olacağız havalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt