Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlam küfür hak ediyor Napoli başkanı, ne takıntıymış arkadaş buYarın akşam üstü Atış Serbest başlığı açılacaktır
- Danyal ARTEMİS adına H Cund
Ee geçen sene gonderebildi mi? Tek soru tek cevap. Topçu ne isterse o olur
bu dediğin ticaret kredileri ithalat/ihracat ki onda bile o kredinin avrupaya yararı üzerinden hesaplanarak veriliyor
misal Türkiyeden bir şirket avrupadan ithalat yapacak ve bunun için kredi gerekirse verirler yani alışveriş avrupa lehine olması gerekiyor veriyorlar
tersinde ret yiyor yine istediğin kadar trden bir bankadan teminat ver
inan eyüp öyle bir sarmal ki tr her halükarda zarar ediyor bu konuda
adamlar öyle bir bağlamışki kendileri için win win üzerinden yürütüyorlar
Galatasarayın durumuda buna benzer aslında ama bir spor kurumu olduğu için imkansız
ama yarın bunu özellikle bir arkadaşıma soracağım credit suissede çalışan o daha iyi bilgi verir her iki tarafında durumunu iyi bilen
6 ay kadro dışı birakamaz kac para maaşı var. Biraksa bize mi yollardi geçen sene kadro dışı birakip cezalandırırdi. Öyle kolay değil o işler reisGöndermez kadro dışı bırakır 6 ay oynamazsa da kendi bilir Araplar’a ben yine satarımı göze almış demek ya da oradan garanti aldı biz taktık zorla da olsa alacağız ya da size paranızı ödeyeceğiz değeri düştü vs demeden.
Araplar Avrupa takımı ile yarışmak için her türlü pisliği yapar ekarte edemezse gelmeyeceğini biliyorlar.
Mobbing yapıyorlar işte
Bilmiyorum o kadarını ama derdi neyse takmış şekilde mobbing yapıyor resmen Osimhen’e.6 ay kadro dışı birakamaz kac para maaşı var. Biraksa bize mi yollardi geçen sene kadro dışı birakip cezalandırırdi. Öyle kolay değil o işler reis
osimhen bu adamın istedigi takıma gitmiyorBilmiyorum o kadarını ama derdi neyse takmış şekilde mobbing yapıyor resmen Osimhen’e.
UEFA kurallarından haberin yokDursunla kavukcu cebinden versin 75
sonra kulupten alır
sponsor olarak veremıyor muUEFA kurallarından haberin yok