Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bizi istiyor, yönetimi sıkıştırmaya gerek yok Türk futbol tarihinin en pahalı transferi için uğraşıyorlar. Sabırlı olmak lazım.
2 gün daha bekleyemiyolar.anlasilan serbest kalma bedelini reddetme diye bisey ilk defa duydum ben hayatımda.

Senin yazdigin 15 temmuz olayı var üstelik.
gs tarafı + osi'nin ortaklaşa belirlediği strateji, oyuncunun kararı ile napoli'ye baskı yaparak, napoli'yi gs lehine olacak şartlarda transfere ikna etmek.

napoli'nin izlediği strateji ise, osimhen'e zorlama ve mobbing yaparak, kendisine daha iyi koşullarda para veren araplara satmak.

işin özeti bu yav. bakalım bu hassas satrancı kim kazanacak.

osi yılıp da pes etmezse napoli bir bok yiyemez.
Al hilal işini at kenara.olmaz o iş.ilk dediğin dogru

Dediğim tabiki ticaret kredileri.. Bankaların ana faaliyet konularından biri zaten ticaretin finansmanı..

Bizim mektup örneğinde ise kontrgaranti söz konusu.. En nihayetinde Osimhen alış verişi de bir ticaret neticede..

Sendikasyon kredileri deyince; örneğin benim bankam geçen ay 24 ayrı ülkeden, 56 bankanın katılımı ile 1,3 Milyar USD sendikasyon kredisi kullanmış.. 24 ayrı ülkenin, 56 bankası Türkiyede bir bankaya 1,3 Milyar USD kredi tahsis etmiş.. İtibar böyle bir şey bu sektörde..

Bizim Osimhen mevzusu mektuptan ziyade başka yerlere gidiyor anlaşılan.. Olumsuz haberler gelmeye başlamış..

aynen konu mektup filan değil belli oldu

Bu transferin uzaması Galatasaray'ın diğer transferlerini de etkiliyor yalnız. Napoli'nin başkanı Galatasaray'ın yeni sezon planlamasının içinden geçiyor şu gelişmelerle birlikte. Benim inandığım bir şey var.

Alma Cimbomlunun ahını, çıkar aheste aheste...

Bu transferin uzaması Galatasaray'ın diğer transferlerini de etkiliyor yalnız. Napoli'nin başkanı Galatasaray'ın yeni sezon planlamasının içinden geçiyor şu gelişmelerle birlikte. Benim inandığım bir şey var.

Alma Cimbomlunun ahını, çıkar aheste aheste...
Abi şaka gibi ya, 75 verdik hala zorluyor. Anladık kendi çıkarlarınız da az yardımcı ol be adam

15-20 dk'dır forumlarını okuyorum da napoli taraftarı pek sevmiyor osimheni

bi tane gs'li de üye olmuş biraz tartışmış bunlarla
bi napolili şey diyor: siz o sevginin bitek sizde olduğunu mu sanıyorsunuz
bizim (napolinin) osimhenle ilişkimiz de aynı öyleydi, sonra suratımıza tükürdü

görebildiğim kadarıyla napolililerin geneli osimhen'i premier lig'e para yüzünden gitmediği için korkak olmakla suçluyor
garanti parayı (bizi) seçtiği için çok ağır şekilde eleştiriyolar

Osihmen’in sorunu beyinlerinin olmaması. Beyni olan zenginler var, bir de olmayanlar… Birçok kişi parasını savurup her şeyini kaybetti. Üstelik Premier Lig’de o parayı kazanmak için kendini ortaya koyacak cesareti de yok; zaten kendini o kadar yukarıda görüyor ki o parayı hak ettiğini düşünüyor. Chelsea onu geçen sene istedi ama ona 10 milyon euro garanti etmedikleri için reddetti. Kusura bakmasın ama bu tam bir aptallık. Şimdi Galatasaray’da kalmayı kabul etti çünkü istediği maaşı garanti ediyorlar ve Araplardan gelen teklif dışında başka teklif de yok.
Gece kulübünde para saçarken çekilen video en zeki insanı göstermiyor ve davranışlarıyla da zekâsının pek olmadığını kanıtladı. De La, bu işi hızlıca bitir.
gibi
pek çok mesaj var

8E7C21F9-81AA-4DFD-8EF1-4CFF212B66B1.webp

Lannisters always pay their debts

Eğer futbolcunun kafası yeteri kadar atarsa, 1 yıl futbol oynamaz gider Real'e Chelsea birine , Napoli kaşınıyor şuan. Araplar muhtemelen 75 üstü bir teklif yaptı Napoliye

Atilla Çivrilli rtş güzel bir soru sormuş Buchi'ye

Benim hala kafamı kurcalayan bir konu var: Napoli, masada banka garantisi olmadığı için mi teklifi reddetti, yoksa Galatasaray garanti mektubunu verse bile yine de reddeder miydi?

O dediğin başka bir şey. Simdi dolaylı yoldan X firmanın sponsor olması ekstra kaynak yaratır elbet sorun nakit paraysa o şekilde bir şey düşünülebilir
dursun otel üzerinden kavukcuda simit sarayından sponsor olup parayı soksa veririz işte

Napoli başkanı zor biri, bilerek ağırdan alıyor çünkü bu şekilde istediğini karşı tarafa yaptırmaya çalışıyor. Osimhen başka bir yere gitmeyecek artık o da biliyor bunu ama herif işte bizim sunduğumuz şartlarda hemen vermiyor.

Inadını kıracağız ama bu iş biraz daha uzayabilir maalesef..

15-20 dk'dır forumlarını okuyorum da napoli taraftarı pek sevmiyor osimheni

bi tane gs'li de üye olmuş biraz tartışmış bunlarla
bi napolili şey diyor: siz o sevginin bitek sizde olduğunu mu sanıyorsunuz
bizim (napolinin) osimhenle ilişkimiz de aynı öyleydi, sonra suratımıza tükürdü

görebildiğim kadarıyla napolililerin geneli osimhen'i premier lig'e para yüzünden gitmediği için korkak olmakla suçluyor
garanti parayı (bizi) seçtiği için çok ağır şekilde eleştiriyolar

gibi
pek çok mesaj var
bu arada osimhen'in napoli ile geçirdiği ilişki evrimi beni de korkutuyor ne yalan söyleyeyim. (en son çalıştığınız işyerinizden neden ve nasıl ayrıldınız? sorusunun cevabı). ancak her daim çok değerli bir oyuncu. aynı şeyi bize de yaşatsa yine değerli bir oyuncu olmaya devam edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt