Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi-Taraftar elele
Olm gerekirse seni bin yıl bekleriz, giyeceksin bu formayı. Aga bize düşen görev bu saatten sonra Osiye destek vermek, tüm gücümüzle arkasında durmak. Osi OnlyGala dedikten sonra hiçbi bok yiyemez o gerizekalılar.

Osimhen'i aldıktan sonra Şampiyonlar Ligi kurasında iç sahada Napoli çekersek çarşı karışır. 😈

Esas tehlikle Arap takımlarından bir kaçına, bir kaç spor programında konuşulduğunda denk geldim hatta twitter'da da benzer muhabbet dönüyordu wild card verecekmiş Uefa yani Şamp ligine katılım, bu olursa Real, Barça dahil ciddi problemler ile karşı karşıya kalır, umarım böyle bişi olmaz.

15-20 dk'dır forumlarını okuyorum da napoli taraftarı pek sevmiyor osimheni

bi tane gs'li de üye olmuş biraz tartışmış bunlarla
bi napolili şey diyor: siz o sevginin bitek sizde olduğunu mu sanıyorsunuz
bizim (napolinin) osimhenle ilişkimiz de aynı öyleydi, sonra suratımıza tükürdü

görebildiğim kadarıyla napolililerin geneli osimhen'i premier lig'e para yüzünden gitmediği için korkak olmakla suçluyor
garanti parayı (bizi) seçtiği için çok ağır şekilde eleştiriyolar

gibi
pek çok mesaj var

ya en büyük efsaneleri hem kokainman hemde pedofil

başlatmasınlar şimdi karaktere filan

Saçma gerçekten.

1. Serbest kalma bedeli 75te anlaştık.Vadeli odemeye de tamamlar zaten.
Cunku araplarda 3 yila yayacakti.
Para ayni para çünkü.e Sure 15 temmuza kadar.bizi niye reddetsinler buchi hıyarı?

2.Nunez için kaynak arıyorlar.Ve osimhende süreç uzamasi aleyhlerine.Cunku futbolcu sadece bizi istiyo.Zorla da satamazlar.Neyin mobingiymiste surecekmis 1 ay 2 ay...Nakit sorunları var anlatamıyoruz hala...

3.Bugunku görüşmede iş çözülür

dursun otel üzerinden kavukcuda simit sarayından sponsor olup parayı soksa veririz işte
Kendi firmaları olamaz UEFA buna izin vermiyor. City bundan dolayı ceza yemişti mesela.

Dolaylı yoldan yapacaksın bu işleri para direkt Dursun Özbek veya Kavukcu'dan geliyor gibi gözükmemeli.

Osi net olarak ben Galatasaray futbolcusu olmak istiyorum diyor. Napoli haysiyetsiz bir takım olma. Futbol duyguların oyunudur

Bu araplarda ne sülük çıktı arkadaş, adam reddediyor yine bırakmıyorlar peşini artık osi'nin açık kapı bıraktığını düşünmeye başladım, yani 1 ay boyunca bir türlü uzlaşamadığın ve sürekli hayır cevabı aldığıun oyuncu için kulübünü niye karıştırıyorsun.

Osimhen tarafı da, Napoli tarafı da tamam. Rahat olun. (Nevzat Dindar)

yav şu adam kadar güvenilmez yazarda yok, eski yaptığı haberler aklıma geldi hani bir takımın tesis diye göstermişti, adamların tesisleri bizden daha düzenli çıkmıştı :asd:

1000128594.webp

Osimhen tarafı da, Napoli tarafı da tamam. Rahat olun. (Nevzat Dindar)

yav şu adam kadar güvenilmez yazarda yok, eski yaptığı haberler aklıma geldi hani bir takımın tesis diye göstermişti, adamların tesisleri bizden daha düzenli çıkmıştı :asd:
Devre arası Gs isterse saneyi getirir dedi.bu kez biliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt