Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15-20 dk'dır forumlarını okuyorum da napoli taraftarı pek sevmiyor osimheni

bi tane gs'li de üye olmuş biraz tartışmış bunlarla
bi napolili şey diyor: siz o sevginin bitek sizde olduğunu mu sanıyorsunuz
bizim (napolinin) osimhenle ilişkimiz de aynı öyleydi, sonra suratımıza tükürdü

görebildiğim kadarıyla napolililerin geneli osimhen'i premier lig'e para yüzünden gitmediği için korkak olmakla suçluyor
garanti parayı (bizi) seçtiği için çok ağır şekilde eleştiriyolar

gibi
pek çok mesaj var
Garanti para biz değil araplar o salak italyanlar önce bunu bilmeli

Osi şaşırtıcı derece dik duruyor. Harbi kendisi hakkında ayıp etmişim ben özür dilerim KRAL

En son Bu bunağa dümdüz girip çikmayacağim sövüp ceza alcam o olacak tav etti ya it herif

Napoli başkanı zor biri, bilerek ağırdan alıyor çünkü bu şekilde istediğini karşı tarafa yaptırmaya çalışıyor. Osimhen başka bir yere gitmeyecek artık o da biliyor bunu ama herif işte bizim sunduğumuz şartlarda hemen vermiyor.

Inadını kıracağız ama bu iş biraz daha uzayabilir maalesef..
Bunlar Nunez'i almak istemiyor mu? Bizim teklifi ne kadar cauk kabul ederlerse Nunez'i o kadar cabuk alirlar.

Napoli başkanı zor biri, bilerek ağırdan alıyor çünkü bu şekilde istediğini karşı tarafa yaptırmaya çalışıyor. Osimhen başka bir yere gitmeyecek artık o da biliyor bunu ama herif işte bizim sunduğumuz şartlarda hemen vermiyor.

Inadını kıracağız ama bu iş biraz daha uzayabilir maalesef..
En fazla 1-2 gün sürer abi bizimkiler ordalarken.Nuneze araplar da talip.15 temmuza da 5 gün var malum

Sahi Buchi, neden reddetiler yazsa keşke ödeme planı mı teminat mı mesele. Hani çözülebilir bir şey olsa da çözülse yaw

Buchi birazcık etkileşim kasıyor, sosyal medya da, Türk taraftarlarından daha güzel etkileşim kasabileceğin yer yok ya :D

1000128596.webp

Valla peşin istiyorsa bu iş Osimhen'e kalır ama ne zaman futbolcuya kalsa hep başka takıma gitti.

Sahi Buchi, neden reddetiler yazsa keşke ödeme planı mı teminat mı mesele. Hani çözülebilir bir şey olsa da çözülse yaw
Takık delinin teki ya dengesiz hıyar kafası atmıstır su teminat olayina ipleri kesmistir. 2 gündür yapmayınca hilal e veriyorum size degil demistir. Asla normal bir adam değil Allahın bunağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt