Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osi'nin gs formasıyla yaptığı gibi paylaştı mı diyorum arsenal formalı halini tezahurat yaparken? :) öyle bir şey yoksa elimizde o zaman aynı nokta olmuyor.
Ha yok ben yanlış anlamışım yaw :asd: Gyökeres de çok istiyor ama Arsenal'e gidemiyor, benzer durumlar. Bizim elimiz de güçlü, bakalım görelim ya

bir de gece 1 buçukta son dk haberi ne alaka yaw? toplantı taa ne zaman oldu, buşi tweeti ne zaman attı. + osi'nin paylaşımı falan...karışık iş.
Aklı olan için ne güzel de mi düşünmek...görüşme italya saati ile oglen 4te mi ne oldu.buchi sonra sabredin diye twit attı.romano durumla ilgili twit atmaya gerek duymadı,çünkü an meselesi dedi videoda

Kavukcu gitti otelde uyuyo.ama o da ne buchi gece gece bisey yumurtladi.cunku ilgiye aç herif dışı timsah görse ona atlayacak

herşey saçma çünki

75 veriyorsak bu iş bitmeliydi ki olsy taksit olsa araplara taksite ok vermez

olay teminatsa trden hertürlü bi bankadan 5 dakikada çıkarırdık bir telefona bakar

olay osimhene gıcıklıksa kendisine lazım transfer parası işi uzatması kendine zarar

olay ilk taksitin ödemesiyse onun hazır olduğunu kavukcu 100 kere dedi

bu işde başka bir iş var ve adam diğer italyan kuluplerine vermeyeceğini söylemiş hep

onun için mantıklı

biz osiye 1 sene bizde kal sonra seneye juveye gidersin demiş olabilirşz sonuçda adam aslında oraları istiyordu

şimdi sen söyle mantıksızmı?!
valla 120 yıllık gs'ın tarihinin en büyük transferinin, 18 m euro değerinde bir operasyon olduğu için,

gs yönetiminin, daha 1,5 sene önce 300k euro transfer taksitini bile zamanında yatırmadığından dolayı BILD'e konu olduğu için,

75 m euroluk transfer taahüütüne "garantör" istemiş olmaları, hülle zırvasından 1000 kat daha mantıklı geliyor bana üstat.

Aklı olan için ne güzel de mi düşünmek...görüşme italya saati ile oglen 4te mi ne oldu.buchi sonra sabredin diye twit attı.romano durumla ilgili twit atmaya gerek duymadı,çünkü an meselesi dedi videoda

Kavukcu gitti otelde uyuyo.ama oda ne buchi gece gece bisey yumurtladi.cunku ilgiye aç herif dışı timsah görse ona atlayacak
yav sen nıye buchiye kuruldun

adam osimhenle arkadaş sal şu adamı

Atalanta niye başka? Onlar nasıl alacak ve ikna edecek Osi'yi?
Atalanta tamamen hissiyat dediğim gibi, onlar olmaz farklı bir İtalyan takımı olur bilemezsin. Bizle anlaşma yapmıyorlar diyelim, Arabistan'a da gitmem diye tutturdu; Napoli'nin sanmıyorum 1 sene oturtacağını Osimhen'i.

Gece kap bildirimi yaptığımız oldumu son 10 senedir? eskiden gece 3-4 'de kap bildirimi yapardık hehe.

Araplar şl de falan oynayamaz kazan kaldırır perez , laporta vs herifler kendi aralarında super lig kurmaya bahane ariyorken ceferin bunlara fırsatmı verecek yani.

Arkadaşlar transfer donemi sonunda değiliz ki napoli başkanı oynasin bizimle?

Transfer donemi açık ve napoli hedefleri için transferler yapmak zorunda.Nakite ihtiyaclari var

Osimhen sürecinin uzamasi aleyhlerine,osimhen sadece bizi isterken.Buchi saçmaladı diyorum
Bu transfer sneijder transfer sürecini bana hatırlattı biraz . Bi geliyor bi gelmiyor

Bu samiyen haber ya hesabı sattı ya da tüm kaynaklarını kestiler. 0 bilgi var şuan elinde. Osimhenin paylaştığı insta gönderirsini paylaşıyor haber diye.

Romano hıyarı bişey yazmamış, yatıp zıbardı galiba.

Atalanta tamamen hissiyat dediğim gibi, onlar olmaz farklı bir İtalyan takımı olur bilemezsin. Bizle anlaşma yapmıyorlar diyelim, Arabistan'a da gitmem diye tutturdu; Napoli'nin sanmıyorum 1 sene oturtacağını Osimhen'i.
Hissiyat işlerini gece gece geçelim, ben realist bakıyorum olaylara.

Bekleyip göreceğiz zaten yakında.

ya bu buchi dediğimiz adam 1 ay önce bize neler dedi, osimhen al hilal de çatlayın patlayın diye tweet atıp sonra özürdiledi falan değişik bir char
buchinin twiti sonrası osimhenın paylasımı planlı

adamlar kendi aralarında paslaştılar işte

Yalnız, yarın falan da çözülmez gibi bu, restleşildi. Bayağı sıkıntılı olacak ve bu işin sonunda alamama ihtimal var. %50 %50 transfer şuan. Hazır olmak lazım her sonuca, sağlam kaos ya da bayram yeri olacak buraları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt