Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.227
- 39.985
- 3.013
Gel gelelim 2 gun önce de yazdim, osi kendi kendini bize transfer etmeye calisiyor resmen. Ama is gecerklestiginde herkes oo bravo baskan bravo kavukcu diyeceh, PEH
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onları da tebrik etmek lazım 75'lik bütçe oluşturmak kolay değil yawGel gelelim 2 gun önce de yazdim, osi kendi kendini bize transfer etmeye calisiyor resmen. Ama is gecerklestiginde herkes oo bravo baskan bravo kavukcu diyeceh, PEH
bu deliyle 2 senedir uğrasıp durmasından sonra.Napoli haysiyetsizlik yapmasın. Ticaretse ticaret, verdik ulan 75 işteOsimhen Napoliye gittigim günün şafağını diyordur herhaldebu deliyle 2 senedir uğrasıp durmasından sonra.
Haysiyetsizlik napolinin göbek adı olmasa esrar keş olmazdı en büyük efsaneleri derim bu noktadaNapoli haysiyetsizlik yapmasın. Ticaretse ticaret, verdik ulan 75 işte

sabah sabah iyi sövdürdü bunağın teki kendisine :d @Ata B. OğuzBekleriz sabirliyiz. 6 ay sonra 45m teklif ederiz. Osi yeter ki dirensin. Biz her turlu aliriz osiyiGöndermez kadro dışı bırakır 6 ay oynamazsa da kendi bilir Araplar’a ben yine satarımı göze almış demek ya da oradan garanti aldı biz taktık zorla da olsa alacağız ya da size paranızı ödeyeceğiz değeri düştü vs demeden.
Araplar Avrupa takımı ile yarışmak için her türlü pisliği yapar ekarte edemezse gelmeyeceğini biliyorlar.
Mobbing yapıyorlar işte
İçmeye mi başladın? Olumlu yazmışsınOsi kavusacağız olm

Yok oyle bir senaryo. Adam Araplara gitmek istemiyor ve Avrupa'da bizim verdigimiz maasin yarisini bile belki vermiyorlar. Kime 80'e satacaklar? Mecburen satacaklar. Yakin bir zamanda biter bu is. Ayrica serbest kalma bedeli ortadan kalkinca daha da dusuk teklif alacaklar. Senin mantikla simdi 75 vermeyen Avrupa kulupleri daha sonra daha yuksegini mi verecek?Napoli gecen sene Osimhen'i 80 milyon Euro üzerine satabilecekken bize kiraladı; simdi niye 75 milyon Euro'yu 5 taksitle kabul etsin ki ? En az 80 isterler yine.
Senin yoneticin 2 aydır Osimhen bizi tercih ederse bonservisini alacağız diye açıklama yapıyorsa ya Napoli'yi ikna edecek yada 75 milyonu pesin verip Napoli'yle uğraşmadan bonservisi alacak.
Bu transfer gerçekleşmezse tek suçlu Galatasaray yönetimi; Napoli oyuncusunu kim daha çok para veriyorsa ona satmak isteyecek tabiki.
Osi baba söz konusu olunca gergin olmam normal Cafer'imseni bu ara çok gergin görüyorum kank
Napoli oyuncusunu satmak zorunda degil. Gecen sene nasıl satmadıysa bu senede inat edip satmayabilir. Gecen senede iki senelik sözleşmesi kalmisti, simdi de iki senelik sözleşmesi var.Yok oyle bir senaryo. Adam Araplara gitmek istemiyor ve Avrupa'da bizim verdigimiz maasin yarisini bile belki vermiyorlar. Kime 80'e satacaklar? Mecburen satacaklar. Yakin bir zamanda biter bu is. Ayrica serbest kalma bedeli ortadan kalkinca daha da dusuk teklif alacaklar. Senin mantikla simdi 75 vermeyen Avrupa kulupleri daha sonra daha yuksegini mi verecek?
Burada tek olay Osimhen'in ne kadar sozunde duracagi. Ben Araplara kesin gitmiyorum dedigi an mecburen bize verecekler.