Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.418
- 58.632
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha sabırlı olalım mesele çözülür birkaç güne İtalyan medyasının da bizimkilerin de gazına gelmeyin
75 milyona 3-4 taksitli alalım öpüp başımıza koyarız. 1 kuruş inmez bu tam tersi çıkarOsimhen iyi er ya da geç olur hatta biraz diretsek 60 civarına alabilirdik bence. Sabredip beklemek lazım
Osimhen de 'pekinabi ben gideyim oraya o zaman" mi diyecek sencebu transfer olmaz serbest kalma bedeli kalksın diye oyalıyor napoli kalktığı anda al hilale 100 m euroya satacaklar
Yine işe yaramadı ki, 75 milyonluk madde yine kalktı süreli olduğu için. Osimhen'i kandırdı heriflerO zaman 100milyon çıkışı 75e düşürmeyecekti Napoli
adam bi yere kadar direnebilir ona da yüksek teklif yaparlar gitmese bile kadro dışı kalır pislik yapıyor napoliOsimhen de 'pekinabi ben gideyim oraya o zaman" mi diyecek sence
Gidecen nunezi çekecen aslında osimhen +25 isteyeceksin bu deyyuslardan görecekler75'i beğenmeyen şerefsizlere bak
Darwin Nunez'i de alamayacaksınız.
El Hilal değil Kol veya Bacak Hilal gelse de adam oraya gitmek istemiyor. İş bu kadar basit.
O maalesef bizim ulke, pakistan, bilimum Afrika ulkelerinde olur. Cunku Ayak takimi yonetici olur, bas olur bastaci olurAslında keşke ribery-gs olayı gibi maaşını aksatsalar da bi yolunu bulup sözleşmeyi feshedip bedava alsak. Bunlar bu dilden anlar
Bencede nunezi alıp bunlar meletmeliyizDarwin nunez e gırılmeli
Adam 1 video ile napoliyi sildi atti...adam bi yere kadar direnebilir ona da yüksek teklif yaparlar gitmese bile kadro dışı kalır pislik yapıyor napoli
Aksine bunların her istediği oyuncuya teklif yapacaksın ben kulüp başkanı olsam bize kim yamuk yapıyorsa kök söktürürüm inadımdan ne fener itine nefes aldırırım nede böyle çapulcularaŞu Osimhen'i aldıktan sonra italyanlardan el etek çekmek lazım, mikrop herifler
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..