Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taha veya ahmetcan dan birisi olacak gibi hoca yerli sol stoper istiyormuş tahanin menajerini tanıyorum takas +para teklif etmişiz haziran ortasında sonra hamle olmamış

osi - icardi beraber çift forvet çıktığımızda yedekten girecek adam yok bu seferde .

böyle bir organizasyon düşünülüyorsa morata veya icardi hangisi iyiyse osi yle beraber oynasın düşüncesi de olabilir.

Bence yanlış olur. Morata Zaniolo kadar çok yönlü bir oyuncu değil.
Zaniolo santrfor, sağ açık ve on numarada rahatça oynayabiliyor. Üç mevkiyi de yedekler. Morata diğer pozisyonlarda o kadar verimli değil.
Inandirici gelmiyor bana, morata bence bu saatten sonra tutmaz gibi.

Konudan bagimsiz yaz basindaki aciklamalar vs - ben kafadan kontak oyuncuyu pek sevmiyorum.

6 M gelecekse ,morataya basarilar dilerim rahat rahat.

osi - icardi beraber çift forvet çıktığımızda yedekten girecek adam yok bu seferde .

böyle bir organizasyon düşünülüyorsa morata veya icardi hangisi iyiyse osi yle beraber oynasın düşüncesi de olabilir.
O asiri luks, hem isimlere bakinca hem maliyetler acisindan.

Ucuncu forvete koy Cagri Balta veya Kutucu'yu yeter. Zaten cift forvet oynayacagimizi dusunmuyorum , anca ligde kolay maclarda bu olabilir.

Zaten Morata yedek oyuncu rolunu benimsemez bu saatten sonra Ispanya MT icin daha fazla mac yapmak isteyecektir.

Inandirici gelmiyor bana, morata bence bu saatten sonra tutmaz gibi.

Konudan bagimsiz yaz basindaki aciklamalar vs - ben kafadan kontak oyuncuyu pek sevmiyorum.

6 M gelecekse ,morataya basarilar dilerim rahat rahat.
Kesinlikle. Morata ile doku uyuşmadı gibi.
Galatasaray'la kimyası uyuşan oyuncu, kendini ilk günden belli eder.

Sizin için chatgptye analiz bile yaptırdım.daha ne yapayım...bugün ve sonrası resmiyet artık

muhtemelen bizimkiler teminat konusu ile ilgileniyor bir anda haberler düşecek hayırlısıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt