Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75 veren yok bizden başka 75 üstüne nasıl satacaklar acaba
Ustune osimhenin yilligini verebilende yok.herkes enayiydi avrupada 75 ya da üstünü versin madde kalkinca

Arabistan diyolar ,osimhen 26 yasinda gitmem diyo israrla.osimheni adam yerine koymayanlar kurbanlik koyun gibi görüyo ve araplara gider diyo sonunda.kafayi yemişler

Avrupa ligi maçlarının özetlerine baktım .. Abdulkerim defansta çok hatalar yapmış çok ağır kalmış

Kaleci.. stoper ve sağbek almamız şart oğlu şart

Çaresiz bırakabilir Napoli.
''Ya bizde oynarsın yada araplara gidersin'' der.
O yüzden bu iş ne kadar kısa sürede tamamlanırsa o kadar iyi olur. Zaman geçtikçe dahada kötü olur bizim için. En azından ben öyle düşünüyorum efenim.
Osi de yatarak parami alirim der. Bakalim kime daha cok zarar verecek bu olay. Osi 6 ay oynamazsa bisey kaybetmez ama napoli 6 ay gec satarsa hem osinin 6aylik maasini ödemek zorunda hemde 25-30m zarar eder satarken

Ustune osimhenin yilligini verebilende yok.herkes enayiydi avrupada 75 ya da üstünü versin madde kalkinca

Arabistan diyolar ,osimhen 26 yasinda gitmem diyo israrla.osimheni adam yerine koymayanlar kurbanlik koyun gibi görüyo ve araplara gider diyo sonunda.kafayi yemişler
napoli kahpelik peşinde araplara satmak için yapmadıkları şey kalmadı osimhen bence gerekirse kadro dışı kalır yinede gitmez araplara

8jk bu bonservis ve maaş maliyetlerini nasıl karşılıyor, rahmi dede de desteği kesmiş
Böyle büyük bonservis ve maaşın teminatini vermeleri bile imkansız normalde

Olm şakası kaçtı, teminat vermiyorsak transfer yatıyor şaka maka

napoli kahpelik peşinde araplara satmak için yapmadıkları şey kalmadı osimhen bence gerekirse kadro dışı kalır yinede gitmez araplara
O da sureci gereksiz uzatir ve su an acil para ihtiyacı olan napoliye yaramaz.
Sonuc olarak tek yol Galatasaray oluyo

Ne teminatmis anasini satayim.nef- erden timur,ahmet yuceyi arayın da beceriksizliginizi örtsünler

Aloo, olm büyük rezillik çıkacak, çıkın önleyin şu rezaleti

Şikeciler pkklı sponsor almış hani Atatürk olacaktı la bunların stadının ismi :d Atatürkten kobaniye keskin bir dönüş yapmıslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt