Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.703
- 16.170
- 2.228
Doğru yav, Hatipti galiba ama tam emin olamadım şimdi.o hatip değil miydi ya? Bu da var mıydı o olayda?
Sonuçta sayın Kavukta aynı taktiği uygulayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru yav, Hatipti galiba ama tam emin olamadım şimdi.o hatip değil miydi ya? Bu da var mıydı o olayda?
Resme on saniye bakınca o sıfatın anüs deliğine dönüstüğünü görebiliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 294068
Herifteki şu meymenetsiz surata bak tipini sevdiğim resimden bile negatiflik fışkırıyor insana
Detaylara kaldı işTeminat istenmiyorsa ya biz 75 verdik dedikodusu yalan yada biz osimhenle hiç ilgilenmiyoruz
İyi sporlar. İzleyecek durumda olduğunda izler, haber verirsin.Şu an izleyecek durumda .degilimEkli dosyayı görüntüle 294067
Hem yapıyorum hem burayı okuyorum.izlerim ya mutlakaİyi sporlar. İzleyecek durumda olduğunda izler, haber verirsin.
ikisini çiftleştirelimBir Rabiot'nun anası bir de bu Laurentiis iti. Acayip kıl oldum.
Hicbirseyi bilmiyorlar dogru, sen bildiklerini anlat da bilelim niye sonuclanmiyor bu transfer?
Biri menopoz biri andropoz. Bunları çiftleştirmeye kalksan bile nafile.ikisini çiftleştirelim
ortalık kan gölüne dönerBiri menopoz biri andropoz. Bunları çiftleştirmeye kalksan bile nafile.