Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gyökeres- Arsenal 1 aydır görüşülüyor beyler. 75 milyon falan büyük para teminatı da ha deyince olmaz zaman alır zaten. O yüzden birqz sürmesi normal. Bu işin ciddi yorumu.
@Ata B. Oğuz kaynakları güvenilir o olmayacak diyor ona inanın boşuna haber beklemeyin gelirse de kendisine cevabını verirsiniz. :asd:

Bunlar eli boş İstanbul’a dönerse vay halimize

Iyi bakarsan orada gectigimiz sezonun maasi yari yariya bolundu yaziyor, 4 milyon PSG'den aldi 4 milyonda Aston Villa'dan. Sezon ortasinda oraya transfer olmustu ya ondan.

Ayrica ondan onceki sezon da 8 milyon euro maas net yaziyor zaten.

Zaten Real'de 4,5 net aliyordu ayrilmadan once.

Evet şimdi farkettim sağ olun. 8 milyon netmiş.

Öyle. Ama bu senin benim görüşüm. Napoli Başkanı böyle düşünmüyor demek ki. Geçen yaz da aynı terane oldu sonunda bize geldi.
Napoli baskanina bunu dusundurten ne acaba? 75m satamadigin topcuyu nasil daha yuksege satacan mal herif demek istiyorum

Ama gel gelelim osi dik durdugu surece eninde sonunda bize gelecek. Ha napoli baskani ibnelik yapar satmaz ozaman en gec devre arasinda 40-45e aliriz gene mi satmadi gelecek sezon 30a aliriz 1 sene maas ödedigiyle kalir

Sane-Osimhen-Rodrigo
-------Dybala--------
--Camavinga-Torreira---

Aman tanrım

Dedigim gibi. Osi only Gala dedigi surece bize satmaktan baska alternatifi yok napolinin

Sahan'a soyleyelim

Napoliye gitsin, toplanti odasinda bi Recep Ivedik'e ihtiyac var gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt