Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.575
- 20.866
- 2.233
Korktuğum başımıza geldi gibi. Al Hilal çeyrek yapınca prens bütçeyi arttırmış olabilir. 100 milyon teklif ettilerse Napoli başkanı şansını deniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyada o parayı peşin verecek bırak kulübü ülke bile bile yoktur.75m€ nakit diye diretiyorlarsa nasıl alacağız ki zaten?
Osim gitmiyorum dedikten sonra isterlerse 500 milyon teklif etsinler, boşKorktuğum başımıza geldi gibi. Al Hilal çeyrek yapınca prens bütçeyi arttırmış olabilir. 100 milyon teklif ettilerse Napoli başkanı şansını deniyor
Osimhenin kararini/istegini ne yapacaklar?Korktuğum başımıza geldi gibi. Al Hilal çeyrek yapınca prens bütçeyi arttırmış olabilir. 100 milyon teklif ettilerse Napoli başkanı şansını deniyor
Sane-Osimhen-Rodrigo
-------Dybala--------
--Camavinga-Torreira---
Aman tanrım
Dedigim gibi. Osi only Gala dedigi surece bize satmaktan baska alternatifi yok napolinin
Osimhen ortalık malı olduğu için önemsiz duruyor sanırımOsimhenin kararini/istegini ne yapacaklar?
Açıkçası bu kariyer hamlesini ben de anlamıyorum. Eğer üç kez üst üste şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi oynayacak bir Galatasaray'dan bahsediyor olsaydık neyse…
Bu Beşiktaş oldukça zayıf. Avrupa Ligi oynayacak olmasının yanı sıra, şampiyonluk mücadelesi vereceğine de hiç inanmıyorum.
Cebini doldurmaya gidiyor, o kesin.
"Eommppff....hmppfff..ya simdi....parasini dedik...teminatini demedik ki"Her yayında Osi'nin parası hazır diye alt yazı geçtiriyordun Erinoooo.
![]()
"Eommppff....hmppfff..ya simdi....parasini dedik...teminatini demedik ki"
dybala camavinga hayali görüp hakanı beğenmemek
lord curzon bu kadar türk düşmanı değildi be
Işte her şey ona bağlıOsim gitmiyorum dedikten sonra isterlerse 500 milyon teklif etsinler, boş
reis hakan interden ayrılsın o zaman bakalım sen beğenecek misin. Bunun milli düşmanlıkla ne ilgisi var burda millet sırf fbli diye ardayı gömüp duruyor her pas hatasında bile ben övüyorum çocuğu. Kenan ve ilkay desen hakeze. Hakanı beğenmiyorum 10 yıldır falan bu böyle he belki toptan anlamıyor olabilirim ama durum bu