Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korktuğum başımıza geldi gibi. Al Hilal çeyrek yapınca prens bütçeyi arttırmış olabilir. 100 milyon teklif ettilerse Napoli başkanı şansını deniyor

Bu dedigi de doğru muhtemelen😂 ama ben 15 temmuzda İstanbula bekliyorum osimheni😉

Her yayında Osi'nin parası hazır diye alt yazı geçtiriyordun Erinoooo.

YYiwlOwr_400x400.jpg

Screenshot Capture - 2025-07-10 - 16-32-22.webp

Açıkçası bu kariyer hamlesini ben de anlamıyorum. Eğer üç kez üst üste şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi oynayacak bir Galatasaray'dan bahsediyor olsaydık neyse…

Bu Beşiktaş oldukça zayıf. Avrupa Ligi oynayacak olmasının yanı sıra, şampiyonluk mücadelesi vereceğine de hiç inanmıyorum.

Cebini doldurmaya gidiyor, o kesin.

Fabrizio denilen algıcı dallama da iki gündür Osimhen konusunda Saddam gibi saklanıyor.

dybala camavinga hayali görüp hakanı beğenmemek

lord curzon bu kadar türk düşmanı değildi be

reis hakan interden ayrılsın o zaman bakalım sen beğenecek misin. Bunun milli düşmanlıkla ne ilgisi var burda millet sırf fbli diye ardayı gömüp duruyor her pas hatasında bile ben övüyorum çocuğu. Kenan ve ilkay desen hakeze. Hakanı beğenmiyorum 10 yıldır falan bu böyle he belki toptan anlamıyor olabilirim ama durum bu

reis hakan interden ayrılsın o zaman bakalım sen beğenecek misin. Bunun milli düşmanlıkla ne ilgisi var burda millet sırf fbli diye ardayı gömüp duruyor her pas hatasında bile ben övüyorum çocuğu. Kenan ve ilkay desen hakeze. Hakanı beğenmiyorum 10 yıldır falan bu böyle he belki toptan anlamıyor olabilirim ama durum bu

mason yok furkan kayıp bi düşman lazım

Osimhenin sadece biz demesine bu kadar bel baglamak bence dogru degil.Osiye sallamiyorum yanlis anlasilmasin da Sonucta heriflerin sözlesmeli topcusu satmiyorum gsye derse napacak cocuk nereye kadar direnebilir. Kampina bile katilmak istemedigi napolidemi kalacak ? Osi belliki kurtulamak istiyor bunlar caresiz birakip araplara satma niyetleri var gibi. Oyuncuda buna bir yere kadar direnebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt