Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağrı,Furkan ve Ada için özel olarak konuştu inşallah çok büyük oyuncu olacaklar, özellikle Furkan'ın yetenek paketi Barcelona ayarında

Corriere dello Sport'ta yer alan bilgi;

Banka teminatları, ödemeyi güvence altına alacak garantiler gerekiyor. Ve bu da çok acil: çünkü bu gece saat 24:00’te serbest kalma maddesi sona erecek ve Osimhen’in değeri artık sabit olmayacak, 75 milyon euroyu aşabilecek. Zamanla yarış söz konusu. Galatasaray, De Laurentiis, Victor, Nuñez ve tüm taraflar bu yarışın içinde.

Ya bunlar ne saçma sapan haberler??? Napoli o serbest kalma maddesinin geçerli olduğu süre içinde de orada yazan rakam ve şartların 1 kuruş altına inmek, 1 taksit üstüne çıkmak ZORUNDA DEĞİL ZATEN. O yüzden 5 taksitle 75m teklif etmekle 5m Euro teklif etmek arasında o madde açısından HİÇBİR FARK YOK. Yani Napoli yarın reddedeceği teklifi eğer o teklif çıkış maddesi şartlarını TAM sağlamıyorsa bugün de gayet reddedebilir. Sonuç olarak bugünkü niyetimiz çıkış maddesinin şartlarını HARFİ HARFİNE yerine getiren yeni bir teklif yapmak değilse (ki onun adı teklif bile olmaz artık) hiçbir şeyi bugüne yetiştirmek zorunda olmamız gerekmemeli, sırf çıkış maddesi bugün (veya 15'inde) bitiyor diye öyle bir acillik falan da olmaz yani. Bizim o maddeyle işimiz yok çünkü.

Kısacası bizim teklifimizin ZATEN ÇIKIŞ MADDESİYLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK. Bizim teklif o madde olsa da olmasa da Napoli'nin kabul etmesine bağlı bir teklif. Napoli o madde olmayınca tutum değiştirir, fiyat yükseltir gibi bir ima varsa o zaman neden bugün sözde kabul ettikleri teklife dair sözde istedikleri teminatı getirince kabul etsinler ki? Onu da etmezler. Yarın yapacakları tutum değişikliğini bugünden yapmaları önünde engel yok zaten adamların. Tek engel çıkış maddesindeki şartları harfi harfine trink yerine getirmen.

hocanın açıklamaları bence gayet iyi en önemli gündem maddesi osimhen sadece bizim değil hocanında çok istediği bariz belli .İnşallah alacaz

V. Osimhen: İçtim Şarabı...

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt