Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.418
- 101.624
- 5.238
Cuestayeni penaltıcımız kim olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuestayeni penaltıcımız kim olur
Vakum haBURNUYLA KUŞ TUTSA
Halen gelişme yok diyor. Di Marzio haberi ısmarlama olabilir.
Ingilizce bilmeyen sigir cok da o yuzden.On hold beklemede demek yahu. Görüşmeler iptal gibi servis ediliyor hemen, tam çıldırmalık.
Bu Napoli nasıl bir şehir? TR de bir yerle kıyaslar ya da benzetirsen nasıl olur insanı filan?
Osimhen- Al Hilal ile anlaştı haberini yapmıştı bu Di Marzio yüksek ihtimal Napoli de temasta olduğu biri var one yaz derse onu yazıyor buradaki Fb ve muhabirleri gibi. Gerçek olma olasılığı tabi ki var ama blöf haberi olma olasılığı da var. Bir de devamında doğru garantileri sağlamadığı için diyor yani garantiler verilmiş ama banka teminatı değil sanırım onu çıkardım ben. Al Hilal denklemden çıktıysa olmama ihtimali pek kafama yatmıyor ama bakalım.Geçen sene ilk haberi Di Marzio vermişti Napoli'ye yakın olduklarını düşünüyorum belki zorlama amaçlı haber yaptırmışlardır.
Muhtemelen ısmarlama haber yaptırıldı.
Sabah başkanlarını Adana başkanına benzetmiştim
Bu Napoli nasıl bir şehir? TR de bir yerle kıyaslar ya da benzetirsen nasıl olur insanı filan?
Tolga KaraTolga kara gelir simdi
Sen niye kopruleri attin bi tweet ile? Ilk defa mi transfer nobetindesin?kimsenin bir şey vermediği yok.Almayı beceremiyorsun işte , 5 dakikadır mı takip etmeye başladın gündemi
Buchi'nin dediği kadar da var. Olumsuz haber manyaklığı var.On hold beklemede demek yahu. Görüşmeler iptal gibi servis ediliyor hemen, tam çıldırmalık.
teminat mektubu neden vermiyoruz onu dusundun mu hic? sandigin kadar kolay olsa neden vermiyoruz, bunu düşünüdun mu? bos bos elestiri yapmateminat mektubu ver onaylıyor işte adamlar ?
Italya'nin b.k cukuru diyebiliriz. Kesmekes bir sehir. Trafigi rezalet. Boyle bir sehrin genel insani da muthis degildir sanirim.Bu Napoli nasıl bir şehir? TR de bir yerle kıyaslar ya da benzetirsen nasıl olur insanı filan?