Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.810
- 7.333
- 1.743
bjknin 30 milyona oyuncu almasi bizim 75e oyuncu almamizdan daha absürt bir olay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok saçma yaw bu orkun angut mu niye geldi
bi topçu niye bjkyi tutar asıl bu daha tuhafbi insan niye bjkyi tutar
O ilk giren habere göre zaten bu tarz maddeler ekleyip sözleşmeye orta yol bulunmuş gibiydi Sacha mı ne ama Di Marzio farklı yazdı. Şimdi Bjk'de banka teminatı verecek Benfica'ya diye haber gördüm BB'deyken onlar nasıl alıyor banka teminatı? Vallahi bir şey anlamadım artık sonuçta GS için en hayırlısı ne olacaksa o olsun.Ulan ne teminatmiş ayrıca be zamanında ödemezsen taksidi faiz koyarım de, ceza maddesi ekle 3-5 milyon çözelim işte it sanki adamı alıp kaçacakmışız gibi 3 gündür teminat da teminat.
bizim ortasaha sorunumuz yok umrumda olmayan bi transfer ilkay alıp yolumuza bakalımyauv orkun bjkye gelse neeeee gelmese neeeee
Beğenmiyor mu sen sahiden.ben milli takımda gömülürken geçen yaz mücadelesini beğeniyodumyauv orkun bjkye gelse neeeee gelmese neeeee
Ben ilk günden beri olacak diyorum. Tek Juve korkutuyordu onları da reddetmiş. Gelir o yüzden. Napoli Osimhen’in aylık maaşı gelince bir tarafı tutuşurBakalım sen mi bileceksin yoksa bu transfer olmayacak diyen @Ata B. Oğuz mu?