Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'de gelirler hayvan gibi arttı çeyrek final oynasak 70-80 m euro üstüne sponsorluklar, loca, tribün derken gelirler uçuyor.

İyi kadro kurulması getirebileceğimiz gençler ve potansiyelli oyuncular içinde fırsat yarın bir gün oturmuş kadroya A+ seviye potansiyel genç çeksek Avrupa başarılarından sonra belki onu 70-80'e okutacağız.

Büyüyerek devam etmeliyiz rakipler 1 güçleniyorsa 5 güçlenip babanın kim olduğunu her daim hatırlatmalıyız.
Kesinlikle katılıyorum. İşte bu yüzden ligi her sezon alıp Avrupa'da dediğin gibi tur atlamalıyız.
lion-roaring.gif

Aşırı yükseldim gece gece, uyku tutmaz şimdi. Yarın işte ne hesap ne kitap bırakırım ben 😂 Şirkete bir Osimhen parası zarar yazdırabilirim her an

Teminat işi bana yalan gibi geliyo. En fazla madde koydurabilirsin ödenmeme durumuna göre

Osimhen toplantıya mı katılmış?

Ekli dosyalar

• Gemini_Generated_Image_gg6ia9gg6ia9gg6i.webp
    Gemini_Generated_Image_gg6ia9gg6ia9gg6i.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 22
Abi Osimhen'in katılması mantıklı mı bilemedim, Başak topçusu maçta 2 darladı diye tüm takımı vs ye çağırdı şampiyonluk belli olmasına rağmen. Masada bardak düşse silahlar patlar.
Belki de şu an yöneticileri rehin aldık, kimse bilmiyor. Ortam çok gergin., her an her şey olabilir Cengiz Bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt