Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
off daha çok iş var abi kale var bek var stoper var orta saha var
gidecekler var bi de off of foffffff
Fabrizio > Milan diyor, Di Marzio > fener diyor.
Maignan iyi mi izlemedim bu adamı yabancı Avrupa takımlarını çok fazla takip etmiyorum petro ile nasılMaignan haberi doğru.butun muhabirler dedi maignani.zorlaniyor
İzleyenler çok iyi diyo ama ben geçen seneki formunu beğenmedim.alabiliriz oyuncu isterseMaignan iyi mi izlemedim bu adamı yabancı Avrupa takımlarını çok fazla takip etmiyorum petro ile nasıl
Haluk'tan anladığım teminat için Napoli'nin de kabul etmeye yakın olduğu bir formül bulunmuş gibi. Yarın da artık ekstra bir durum çıkarmazsa Napoli nihai toplantı ve prensip anlaşmasının imzalanmasını bekliyor gibi kendisi. Napoli başkanı için enteresan adam dediği için pek net konuşamıyor.Yarina kalmis galiba
Bize ter stegen veya sommer olsa daha iyi olacak aslında 1-2 sene idare ersin daha iyisini alırız gibisindenİzleyenler çok iyi diyo ama ben geçen seneki formunu beğenmedim.alabiliriz oyuncu isterse
Belçika herifte öncelik milan demisMilan'ın istediği söylenen sol beki Fb alırsa Fabrizio Romano'nun Türkiye Ligi ile ilgili yaptığı haberlere inanmamak gerek.Bu kadar 1 oyuncuyu ön plana çıkarılmaz![]()
Teminat olayı saçmalık zaten. Avrupada herhangi bir takım bu teminatı verebilecek durumda değil. Napoli de bunu biliyor. Osimhen de bizim için yıllık 40 milyonu red etmiş. Bize gelmesinden başka yolu yok.Haluk'tan anladığım teminat için Napoli'nin de kabul etmeye yakın olduğu bir formül bulunmuş gibi. Yarın da artık ekstra bir durum çıkarmazsa Napoli nihai toplantı ve prensip anlaşmasının imzalanmasını bekliyor gibi kendisi. Napoli başkanı için enteresan adam dediği için pek net konuşamıyor.