İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Niye talipler o zamankötü kaleci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye talipler o zamankötü kaleci
Avrupa'dan erken elenirlerse ligde rakip olabilirler. Ciddi bir başarı açlığı var onlarda. 4 senedir yarışta yoklar.Besiktas da fena takim kurmuyor
Bu sezon mart’a kadar yarista olabilirler
Klasik kahvalti menusuKahvaltıda ne yicen
ya o duyumcu dün gece osimhen de masada odaya girdi gibi şeyler yazdı ondan sinir oldum onaOrcun abi cok sinirli uyandin bugun
değiller menajer önerisidirNiye talipler o zaman
Seten haberleri yasak mi dostumKafamda böyle bir şey de var ama ben muzık/tarih/felsefe konusrum spor çok bilmiorm![]()
24 temmuzSane ne zaman katılacak acaba kampa merak ettim de bilen var mı
19-24’ünde kampa katılacak denmisti en sonSane ne zaman katılacak acaba kampa merak ettim de bilen var mı
24 Temmuz geçiyor haberlerde.Sane ne zaman katılacak acaba kampa merak ettim de bilen var mı
Uchle ile birlikte olduğu zaman beyin kanaması geçirmişti galiba öyle hatırlıyorumOld'lar hatırlar Ebru Gündeş'in klibinde Uche oynamıştı. O şarkı sözleri Osimhen için aşırı uygun değilmi ya.. Sosyal medya yokken bile baya gündem olmuştu o dönem.
Kaleci
Davinson
Sol stoper
Kumbedi
Jacobs
Lemina
Torreira
Hakan
Barış
Sane
Osimhen
Iyide beni niye dimdizlak saldin asagi yavsen bile yunusu kestiysen bize müsaade
![]()